Werken bij Kortrijk

Elke dag zet je je samen met meer dan 1800 collega's in voor dé Kortrijkzaan. Ons aanbod qua dienstverlening is zeer divers. Denk maar aan sport, cultuur, burgerzaken, kinderopvang, thuiszorg, sociale tewerkstelling, onderwijs, integratie, stadsontwikkeling, huisvuilophaling, groen, parkeerbeleid, armoedebestrijding, schuldhulpverlening, evenementen, economie, wegenwerken, woonzorgcentra ... De uitdagingen voor de diensten en de medewerkers zijn dan ook groot en evolueren voortdurend. Samen zorgen we ervoor dat het aanbod afgestemd is op de wensen en behoeften van de inwoners van Kortrijk, samen maken we van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen.

We kiezen voor op-en-top klantentevredenheid dankzij snelle en slimme dienstverlening. Kortrijk is een stad waar iedereen meetelt. Kortrijk is trendsetter in Vlaanderen vanuit sterke partnerships en dankzij de inzet van medewerkers met een zeg-en-doe-mentaliteit. En dat weerspiegelt zich in onze waarden.

Ontdek onze vacatures

Ambitie als werkgever

Als lokaal bestuur maken we elke dag het verschil voor de Kortrijkzaan. Als medewerker bouw je mee aan de stad van morgen. Je laat Kortrijkzanen, bezoekers, toeristen, shoppers ... genieten van een divers aanbod aan dienstverlening (sport, cultuur …). Je werkt mee aan een sociaal en warm beleid waar iedereen kansen krijgt. Op maatschappelijk vlak maak je als medewerker dagelijks het verschil in eigen stad en streek, een enorme troef als werkgever. 

Met ons sterk verhaal en duurzaam HR-beleid willen we onszelf in de markt plaatsen als een sterke werkgever én dat ook blijven. Als stad hebben we de ambitie om een moderne werkgever te zijn. We willen de fierheid, kracht en dagelijkse inzet van onze medewerkers – uit diverse diensten - voor de stad zichtbaar maken in al zijn vormen.  

Kortrijk krijgt label baanbrekende werkgever 

Vrijwilliger worden, iets voor jou?