Jobstudent worden, iets voor jou?

Jobstudenten 2019_2

Op zoek naar een toffe studentenjob? Dan ben je aan het goede adres. Stad en OCMW Kortrijk hebben voor elke wat wils! Van administratie en onthaal tot uitvoerende en technische functies. Regelmatig zoeken wij gemotiveerde jobstudenten om onze teams tijdelijk te ondersteunen. Dit zowel tijdens het schooljaar als in vakantieperiodes. Ben je graag op de hoogte van de nieuwe studentenjobs? Schrijf je dan via het onderstaande formulier in op de nieuwsbrief voor jobstudenten of hou deze pagina in de gaten.

Wat moet je weten?

  • Je bent minimum 17 jaar of je wordt 17 in 2021.
  • Je moet gedurende de hele periode van de gekozen vakantiejob beschikbaar zijn, individuele aanpassingen zijn niet mogelijk.
  • We houden rekening met je motivatie voor de job en eventuele ervaring in de aangeduide keuzes (studierichting, stages...).
  • Wat heb je zeker nodig?

Jobstudenten woonzorgcentra

Leunt een job bij de woonzorgcentrum meer aan bij jouw interesses? Vul dan het inschrijvingsformulier in om je kandidaat te stellen.  Jouw gegevens zullen verwerkt worden door de personeelsdienst van vzw Zusters Augustinessen.

Schrijf je in als jobstudent voor één van onze woonzorgcentra

 

Op de hoogte blijven?

Wil je ook in de toekomst op de hoogte blijven van studentenjobs bij de stad en het OCMW? Schrijf je dan via onderstaand formulier in op de nieuwsbrief voor jobstudenten. Je krijgt dan via e-mail belangrijke informatie over de vakantiejobs voor de zomerperiode of andere periodes en korte projecten.  Wil je de nieuwsbrief later niet meer, dan schrijf je eenvoudig uit via de nieuwsbrief zelf.

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming  heb je steeds het recht om je gegevens terug te laten verwijderen. Je kan dit doen via de link in de nieuwsbrief zelf of door een mailtje te sturen naar vacatures@kortrijk.be