Spontaan solliciteren

Spontaan solliciteren voor stad en OCMW Kortrijk kan snel en eenvoudig online.

Handig: Je kan je sollicitatie op een later tijdstip nog aanpassen en actualiseren. Bewaar hiervoor de bevestigingsmail. Geen bevestigingsmail ontvangen? Dan heb je mogelijk een foutje gemaakt in je e-mailadres, probeer het opnieuw.

Kom je liever langs om je gegevens door te geven, dat kan ook. De medewerkers van de personeelsdienst helpen je graag verder na telefonische afspraak via 1777, te bereiken elke werkdag tussen 9u en 17u. Om te solliciteren heb je altijd een cv nodig.

Bezorg ons je spontane sollicitatie

 

Interesse in een job in de woonzorgcentra?

Voorlopig dien je nog een aparte spontane sollicitatie in te dienen voor een job in onze woonzorgcentra.  Jouw gegevens zullen verwerkt worden door de personeelsdienst van ZORG KORTRIJK (vzw Zusters Augustinessen).

BEZORG ZORG KORTRIJK JE SPONTANE SOLLICITATIE

Wat gebeurt er met jouw gegevens?
 

Wanneer we een tijdelijke of dringende jobaanbieding hebben (bv. een vervanging van zieke collega, een tijdelijk project in de Musea, ...),  dan kunnen we kandidaten uit de spontane sollicitatiedatabank uitnodigen voor een gesprek. In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)  heb je het recht om je gegevens te laten verwijderen. We houden spontane sollicitaties 1 jaar bij.

Wanneer we op de website een vacature publiceren die jou interesseert, dan moet je als kandidaat wel zelf het initiatief nemen om te solliciteren voor die specifieke job. Spontane sollicitaties komen niet automatisch in aanmerking.

Vacaturenieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte van alle nieuwe jobs via onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele kans om te solliciteren bij Kortrijk.

Schrijf je in op onze vacaturenieuwsbrief

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming  heb je steeds het recht om je gegevens terug te laten verwijderen. Je kan dit doen via de link in de nieuwsbrief zelf of door een mailtje te sturen naar vacatures@kortrijk.be