UiTPAS is jouw voordeelkaart voor vrije tijd in Kortrijk en daarbuiten. Met UiTPAS spaar je punten tijdens je favoriete cultuur-, sport- of ontspanningsactiviteit in Kortrijk. Die punten kan je omruilen voor leuke kortingen of cadeaus!

Is de UiTPAS voor mij?

Ja, UiTPAS is voor iedereen. De kaart is persoonlijk en gekoppeld aan je rijksregisternummer. Je kan je UiTPAS niet delen of doorgeven aan iemand anders.

Wat kan ik met de kaart doen?

De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd. Je kan er punten mee sparen en omruilen bij UiTPAS organisatoren in heel Vlaanderen. 

Heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Dan kan je een UiTPAS met kansentarief verkrijgen. Met de UiTPAS met kortingstarief krijg je automatisch 80% korting bij activiteiten van UiTPAS partners. De korting is alleen gelding bij organisatoren uit je eigen regio, Zuidwest. 

De kaartjes met of zonder korting zien er hetzelfde uit, maar de organisator kan je kaart scannen om te zien of je recht hebt op korting of niet.

Hoeveel kost een UiTPAS?

Een UiTPAS kost € 3 (kaart zonder korting) of € 1 (kaart met korting). Het is een eenmalige kost voor het kaartje zelf, je hoeft dit niet jaarlijks te hernieuwen.

Hoe kan ik punten sparen en omruilen?

Je verdient 1 punt bij een deelname aan 1 activiteit of evenement. Op sommige locaties die permanent toegankelijk zijn (bijvoorbeeld een bibliotheek) kan je maximum 1 keer per week een punt sparen.

Wordt je lid van een jeugdbeweging of sportclub voor een volledig jaar? Dan kan je eenmalig 25 punten sparen bij het activeren van je jaarlidmaatschap.  

Genoeg gespaard? Tijd om jouw voordeel te kiezenEen overzicht van alle omruilvoordelen vind je op de website van UiTPAS.

Puntjes sparen en omruilen kan je overal in Vlaanderen waar met UiTPAS wordt samengewerkt, dus ook ver buiten de 14 steden en gemeenten van regio Zuidwest.  UiTPAShouders uit andere steden of regio's kunnen ook in Kortrijk puntjes komen sparen.

Hoe kan ik mijn korting opnemen?

In Kortrijk hebben we UiTPAS Zuidwest. Goed om weten: alle inwoners van Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wielsbeke of Zwevegem hebben dezelfde UiTPAS ZuidwestMet je kortingstarief kan je in 14 steden en gemeenten in de regio terecht om kortingen te ontvangen op tickets of inschrijvingsgelden. Dit kan bij alle UiTPAS organisatoren in de regio.

Verkooppunten

Koop je UiTPAS altijd in je eigen gemeente aan waar je bent gedomicilieerd.  In Kortrijk vind je de verkooppunten op onderstaand kaartje.

UiTPAS voor organisatoren

Organiseer je vrijetijdsactiviteiten en werk je nog niet met UiTPAS? Het systeem heeft heel wat voordelen! Als organisatie kan je gratis aansluiten bij het UiTPASverhaal. Je wordt ondersteund, kan gebruikmaken van de UiTPASsoftware en je zet je in voor een maatschappelijk engagement samen met meer dan 3000 andere organisatoren in Vlaanderen. Ontdek de voorwaarden en de voordelen!

Contacteer ons

Heb je nog een vraag waarop je hier geen antwoord vond? Mail ons via: uitpas@kortrijk.be.

 

Meer informatie over het privacybeleid UiTPAS