Ontdek de UiTPAS in Kortrijk

UiTPAS is een handige vrijetijdspas. Met deze spaar- en voordeelkaart spaar je punten tijdens je favoriete cultuur-, sport- of ontspanningsactiviteit in Kortrijk. Die punten kan je dan omruilen voor leuke voordelen zoals gratis tickets, kortingen of cadeaus.

Voor wie

De UiTPAS is er voor iedereen. De kaart is persoonlijk en staat op naam. Je kan jouw UiTPAS niet delen of doorgeven aan iemand anders!

Prijs

Interesse om een UiTPASSER te worden? Super! Je betaalt eenmalig 3 euro voor je kaart.

Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan betaal je voor je pasje maar 1 euro. Je kaart ziet er hetzelfde uit, maar met de UiTPAS met kortingstarief krijg je automatisch 80% korting bij aankoop van tickets of deelname aan UiTPAS activiteiten.

Verkooppunten

Koop je UiTPAS altijd in je eigen gemeente aan waar je bent gedomicilieerd.  In Kortrijk vind je de verkooppunten op onderstaand kaartje.

UiTPAS voor organisatoren

Organiseer je vrijetijdsactiviteiten en werk je nog niet met UiTPAS? Het systeem heeft heel wat voordelen! Als organisatie kan je gratis aansluiten bij het UiTPASverhaal. Je wordt ondersteund, kan gebruikmaken van de UiTPASsoftware en je zet je in voor een maatschappelijk engagement samen met meer dan 3000 andere organisatoren in Vlaanderen. Ontdek de voorwaarden en de voordelen!

Contacteer ons

Heb je nog een vraag waarop je hier geen antwoord vond? Mail ons via: uitpas@kortrijk.be.

 

Meer informatie over het privacybeleid UiTPAS