Waar kan je met je UiTPAS terecht?

In Kortrijk kan je op heel wat locaties met je UiTPAS terecht. Denk maar aan de stedelijke sportcentra, de Kortrijkse Schouwburg, de Budascoop, evenementen in de lokale wijkcentra of in de ontmoetingscentra van de stad,... Op de kaart hieronder zie je een volledig overzicht.

Punten sparen en omruilen

  • Voor de meeste activiteiten of evenementen spaar je 1 punt (bijvoorbeeld een filmvoorstelling in Budascoop).
  • Op sommige locaties die permanent toegankelijk zijn (bijvoorbeeld een sporthal) kan je maximum 1 keer per week een punt sparen.
  • Clubs of verenigingen die met UiTPAS samenwerken, laten je eenmalig 25 punten sparen bij het activeren van je jaarlidmaatschap.  

In Kortrijk gebruik je de UiTPAS Zuidwest. Goed om weten: alle inwoners van Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wielsbeke of Zwevegem hebben dezelfde UiTPAS ZuidwestMet je kortingstarief kan je in 14 steden en gemeenten in de regio terecht om kortingen te ontvangen op tickets of inschrijvingsgelden.

Puntjes sparen en omruilen kan je overal in Vlaanderen waar met UiTPAS wordt samengewerkt, dus ook ver buiten deze 14 steden en gemeenten. Ook UiTPAShouders uit andere steden of regio's kunnen in Kortrijk puntjes sparen.

Genoeg gespaard? Tijd om jouw voordeel te kiezenEen overzicht van alle omruilvoordelen vind je op de website van UiTPAS.