Broeltorens

Organiseer je meeting, incentive, congres of event in Kortrijk

Meet in Kortrijk Convention Bureau is het officiële en onafhankelijke congresbureau van stad Kortrijk. Wij bieden ondersteuning en deskundig advies bij het organiseren van meetings, incentives, congressen of evenementen in Kortrijk. 

Dankzij Meet in Kortrijk Convention Bureau ontdek en beleef je Kortrijk op een unieke manier. We staan klaar om je te begeleiden en te adviseren waar nodig. We helpen je bij het vinden van de ideale locatie, het samenstellen van een veelzijdig programma en het selecteren van de juiste partners. Samen maken we van jouw MICE-evenement een onvergetelijke en succesvolle ervaring in Kortrijk.

Contacteer ons

Onze diensten

Een congres houden met of zonder overnachting(en)? Vergaderen op een unieke locatie? Teambuilding organiseren? Bij Meet in Kortrijk Convention Bureau ben je aan het juiste adres. Wist je dat onze Kortrijk Xpo 40.000m² ruimte heeft voor jouw evenement? We staan je bij met gratis en objectief advies. 

Waarom Kortrijk?

Kortrijk gaat een stapje verder voor jou

Kamer in cobergher hotel in Kortrijk

Gratis hotelovernachting

Bij de voorbereiding van congressen en evenementen komt veel kijken. Scouting van de locatie is daar slechts één onderdeel van. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen, biedt Kortrijk jou een gratis hotelovernachting inclusief ontbijt aan. Overdag nemen we je mee op sleeptouw doorheen onze prachtige stad en dompelen we je onder in alles wat Kortrijk te bieden heeft. 

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent en wij gaan voor jou aan de slag!

Meer over de gratis hotelovernachting

De Gravin Beatrijszaal in Kortrijk

Receptie stadhuis

Organiseer je binnenkort een meerdaags congres in Kortrijk? Dan kan je een officiële ontvangst aanvragen, volledig gratis. We ontvangen tot 150 deelnemers in onze schitterende Gravin Beatrijszaal en jij ontdekt het historisch stadhuis van Kortrijk. Na een welkomstwoordje is er tijd voor een gezellige receptie waarbij je kan proeven van enkele van onze streekbieren.

We klinken graag samen met jou op een boeiend congres.

Alles over de gratis receptie

lucht

Kortrijk: duurzame stad

Duurzaamheid zit in ons bloed. Je beweegt je vlot doorheen de stad te voet of met de fiets en we hebben onze eigen Green Deal. Bovendien sluiten we ieder jaar een duurzaamheidscharter af samen met PZ Vlas en de Kortrijkse scholen. Ook tijdens jouw congres, event, etc. gaan we voor een duurzame aanpak. Denk hierbij aan lokale producten, herbruikbare producten, enzovoort.

Wij helpen jouw event zo duurzaam mogelijk te laten verlopen!

Duurzaam in Kortrijk