Chocolade, bier en gastronomisch genieten zitten in het Belgisch DNA, ook in Kortrijk. Getuige daarvan de vele restaurants met een excellente Gault & Millau notering. 

Heerlijke gourmetburgers, sterrenzaken en trendy cocktailbars. Je vindt het allemaal terug op wandelafstand in Kortrijk, ideaal na een meeting of congresdag.

Ben je op zoek naar specifieke restaurants tijdens jouw verblijf in Kortrijk? Meet in Kortrijk Convention Bureau zoekt het ideale restaurant voor je budget, wensen en grootte. Wij gaan met jou op pad tijdens een prospectiedag zodat je kan langsgaan bij je favoriete culinaire hotspots. 

Contacteer ons

buffet van catering

Catering

Meet in Kortrijk werkt reeds jaren samen professionele cateraars. Zij voorzien heerlijke catering voor jouw (bedrijfs)event, seminarie, beurs of congres. Dit zowel voor een discrete zakenlunch in besloten kring tot een walking dinner voor een grote groep genodigden.

We bespreken graag jouw wensen en bezorgen je de contactgegevens van de aangewezen partners voor een culinair voorstel op maat.

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Proef en beleef onze gastronomie, bier en chocolade

Zelf ons Kortrijks vakmanschap proeven? Kom eens langs in één van onze brouwerijen, chocolatiers.

Ideaal als uitstap met je businesspartners of als teambuilding met je personeel. 

Op zoek naar een goed restaurant? Laat je culinair verwennen in één van onze vele horecazaken.