hotels

Perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en bereikbaarheid

De hotels in Kortrijk bieden een luxueuze ervaring met kamers die zijn uitgerust met alle modernste voorzieningen. Van comfortabele bedden en ruime werkplekken tot high-speed internettoegang, alles is ontworpen om aan de behoeften van de zakenreiziger te voldoen. Bovendien bieden deze hotels uitstekende eetgelegenheden, fitnesscentra en andere faciliteiten om ervoor te zorgen dat zakenreizigers zich thuis voelen, zelfs als ze ver van huis zijn.

De meeste van onze hotels liggen op strategische locaties, dicht bij belangrijke zakencentra en openbaar vervoer. Je verkent gemakkelijk de stad te voet en bent snel op je bestemming. 

Pre- en postnachten

Steeds meer zakenklanten verblijven na het werk één of meerdere dagen in de stad of verlengen hun verblijf met een vakantie. Daarnaast is 12% van onze klanten vergezeld van een partner die niet deelneemt aan zakelijke activiteiten. Kortrijk heeft heel wat mogelijkheden om de zakenklant en de meegereisde partner te verwennen. Je boekt gemakkelijk pre- en postnachten in Kortrijk.

Contacteer ons

Een greep uit de Kortrijkse hotels

Meerdere dagen in Kortrijk? Ontdek onze extra's!