Nieuws - meest recent

De Oude Ieperseweg wordt vanavond , 1 week vroeger dan voorzien, terug open gesteld voor alle verkeer.

Begin december opent het OCMW van Kortrijk een nieuwe crisisopvang in de Brugsestraat 34. De opvang omvat 9 gemeubelde kamers voor in totaal 10 personen die tijdelijk een onderkomen nodig hebben. Met het project is een investering van 600.000 euro gemoeid. De Leerwerkplaats van het OCMW voerde de volledige renovatie uit in eigen beheer. 

 

Schaf een UiTPAS aan, spaar punten met deze vrijetijdspas en ruil ze om.

Heb je 10 punten dan kan je deze omruilen in elk zwembad in de regio dat meedoet met UiTPAS.

Ga naar de balie en zeg dat je 10 punten wenst om te ruilen voor een gratis zwembeurt.

 

 

 

1 reacties

Wist je dat je met je UiTPAS een gratis bezoekje kunt brengen in Texture, het museum over Leie en Vlas in Kortrijk.
Ideaal als familie uitstap tijdens de donkere herfst- en wintermaanden.

Neem je UiTPAS mee en zeg aan de balie dat je je gratis welkomstvoordeel wilt opnemen.

Openingsuren: http://www.texturekortrijk.be

 

 

21/11

Wil jij dit jaar ook een leuke verrassing krijgen van de goedheiligman?
Knutsel dan je eigen papieren schoentje in elkaar en geef het af in de bib.

De werken voor het Stationsproject zijn gestart. We bereiden momenteel de bouw van de fiets- en bustunnel voor in de Zandstraat. We willen u op de hoogte brengen van 4 belangrijke momenten.

1 reacties

Vanaf maandag 27 november 2017 tot 15 maart 2018 voert de Watergroep nutswerken uit in de Condédreef en de Burgemeester Felix de Bethunelaan

25/11

Het Preshoekbos is het stadsrandbos tussen Kortrijk en Menen. Dit bos moet op termijn 250 hectare worden. Het wordt een groene long waar iedereen kan komen wandelen, spelen en genieten van de rust. Maar eerst moet er geplant worden! Op zaterdag 25 november planten we zo’n 19.000 bomen of 8 ha aan langs de Klarenhoek in Marke.

1 reacties

De firma Deneckere uit de Oudenaardsesteenweg plaatst op 24 november een grote kerstboom voor hun zaak in de Oudenaardsesteenweg. Hierdoor is er op 24 november tussen 8.30u en 11.30u geen verkeer mogelijk in de Oudenaardsesteenweg tussen de H.Verriestlaan en de Elfde Julilaan.

Op woensdag 29 november 2017 sluit de firma Verstaete uit Jabbeke de Broelbrug af voor alle verkeer. Dat is nodig om de jaarlijkse kerstverlichting te kunnen ophangen.