Woonzorgcentrum Sint-Jozef

Condédreef 16
8500 Belgie
België

Woonzorgcentrum Sint-Jozef

Woonzorgcentrum Sint-Jozef

Bekijk op Google Maps

Over Sint-Jozef

Het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Kortrijk wordt beheerd door het OCMW Kortrijk. 

In ons woonzorgcentrum zorgen we momenteel voor het welzijn van 132 bewoners verdeeld over vier afdelingen, dit zijn bewoners met dementie, een fysieke beperking of een chronische psychiatrische aandoening. 

In 2020 zijn we gestart met het bouwen van een nieuw woonzorgcentrum
In totaal werken er 150 personeelsleden, dit in de verzorging, de keuken, het onderhoud, de animatie enz. De directeur is de heer Dylan Vandewaetere. Hij is te bereiken op afspraak (T 056 24 47 01).

In Sint-Jozef zijn er drie kamers beschikbaar voor kortverblijf.

Inschrijven op de wachtlijst?

Een aanvraag tot opname kan door jezelf, je familie, je huisarts, de sociale dienst van een verzorgingsinstelling, ingediend worden. 
De opnameverantwoordelijke is mevrouw Gudrun Martens (T 056 24 47 06).

Bij een aanvraag word je ingeschreven op een wachtlijst. Deze wordt chronologisch en volgens graad van zorgbehoevendheid opgevolgd. Gezien er rekening gehouden wordt met de zorgbehoevendheid, wordt bij inschrijving op de wachtlijst steeds een evaluatie van je gezondheidstoestand gevraagd, opgemaakt door je huisarts of specialist (de zgn. Katz-score).

Bezoek ons ook op Facebook

Onthaalbrochure 

Dagprijzen 

In artikels die verschenen in de media krijg je een vooruitblik op onze zorgcampus van de toekomst? Klik hier en hier en ook hier

Move Your Hands For Dementia

We zetten onze schouders onder het project 'Move Your Hands for Dementia (MYH4D)'. Het initiatief ondersteunt docenten in het volwassenenonderwijs, in het helpen van zorgverleners om te gaan met familieleden van personen met dementie en hun naasten. Dit Europese project wordt gefinancierd door de Europese Commissie en het Italiaanse Erasmus+ Programma.

Naar het project