Dagcentrum De Kolleblomme

Het dagverzorgingscentrum is er voor de thuiswonende, zorgbehoevende oudere en chronisch zieke en zijn familie. Ook al staat een kind of partner dagelijks met veel liefde in voor de verzorging van de zorgbehoevende oudere of chronisch zieke, dan nog is wat ademruimte af en toe meer dan welkom.

Een dagverzorgingscentrum biedt die ademruimte. Het is een thuisondersteunende omgeving waar de oudere of chronisch zieke terecht kan voor hygiĆ«nische en verpleegkundige zorg, zinvolle dagbesteding en toezicht. Indien nodig wordt de oudere of chronisch zieke 's morgens thuis opgehaald en 's avonds teruggebracht. De bezoeker vindt in het centrum een gezellige leefomgeving met unieke mogelijkheden. Hier kan hij leeftijdsgenoten ontmoeten en deelnemen aan ontspannende activiteiten. De familie kan in die periode o.a. even uitblazen, boodschappen doen en sociale contacten onderhouden.

Samen met alle betrokkenen wordt op zoek gegaan naar de meest geschikte oplossing. Want wie zich over een zorgbehoevende oudere of chronisch zieke ontfermt, verdient echt wel een steuntje.

  • Ben je zorgbehoevend of chronisch ziek en kun je best wat extra hulp gebruiken?
  • Ben je dagelijks bezig met de zorg voor een zorgbehoevend of zwaar ziek familielid? Kan je ook best wat steun gebruiken?

De medewerkers van het dagcentrum te Heule staan voor je klaar. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.

Folder met meer info