De chefs en cursisten stellen iedere dag een lekker menu samen voor de klanten. Een menu bestaat uit een kom warme soep, een hoofdgerecht en een koffie. Er is iedere dag ook een vegetarisch alternatief beschikbaar.
Naast de dagmenu, zijn er ook enkele suggesties te verkrijgen.
Volg ons zeker op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven en voor een meer uitgebreide uitleg over de menu's.
Maandmenu
- Maandag 27/10: stoofvlees op grootmoeders wijze
- Dinsdag 28/10: steak, Provençaalse saus
- Woensdag 29/10: verras menu
- Donderdag 30/10: kotelet Shabowy
- Vrijdag 31/10: vis met parmezaankorstje en geroosterde tomaat
- Maandag 3/11: Gehaktbroodje, mosterdsaus
- Dinsdag 4/11: Steak rode wijn saus
- Woensdag 5/11: Verras menu
- Donderdag 6/11: Kip, rijst, curry
- Vrijdag 7/11: Vispannetje VORK
- Maandag 10/11: Gesloten
- Dinsdag 11/11: Gesloten
- Woensdag 12/11: Spaghetti Bolognaise
- Donderdag 13/11: Zweedse balletjes, zoete jam
-
Vrijdag 14/11: Zalm prei room
- Maandag 17/11: Kippenbil, witloofslaatje
- Dinsdag 18/11: Steak champignon
- Woensdag 19/11: Verras menu
- Donderdag 20/11: Singaporese Laksa Scampi
- Vrijdag 21/11: Vis op z’n Vlaams
- Maandag 24/11: Blinde vink, vleesjus, erwtjes en wortelen
- Dinsdag 25/11: Steak Roquefort
- Woensdag 26/11: Verras menu
- Donderdag 27/11: Varkenshaasje stroganoff
-
Vrijdag 28/11: Vis met tomaat en mosterd
Hoeveel betaal ik voor een menu?
De standaardprijs voor een menu is 18,50 euro. Geniet je van een verhoogde tegemoetkoming, dan betaal je 9,5 euro.
Om het kortingstarief te bepalen, maken we gebruik van de UiTPAS Zuidwest:
- 18,50 euro: geen UiTPAS Zuidwest nodig
- 9,50 euro: UiTPAS Zuidwest verkrijgbaar in de verkooppunten van jouw eigen stad of gemeente
Suggesties
Naast de dagmenu is het ook mogelijk om te kiezen voor een suggestie. Op de suggesties is er geen kortingstarief via de UiTPAS.
De suggesties voor deze maand zijn:
- Konijn met jagersaus
- Pasta met courgette, gehakt en mascarponesaus
- Salade geitenkaas
- Karnemelkstampers
- Croque met ham en kaas, zalm of veggie
Takeaway
Tijdens de openingsuren van VORK kan je ook soep en maaltijden ophalen, van maandag tot vrijdag van 11u30 tot 14u en op donderdagavond van 18u tot 20u. Er is iedere dag keuze tussen vlees- , vis- of vegetarische gerechten.
Tarieven:
- Standaardtarief: 11 euro
- Sociaal tarief: 6,50 euro
Speciale groepsformules
Wil je graag met een groep komen eten in VORK? Heb je iets te vieren? Zoek je nog een plek waar je tijdens een teambuilding kan eten? Wil je vergaderen en ervoor of erna lunchen in VORK?
Het kan allemaal in VORK!
Neem contact op met Joost Vandenhove. Hij kijkt graag samen met jou voor een aangepast menu en prijs
Joost Vandenhove
0491 92 93 93