Allemaal digitaal

Alles verandert heel snel in de digitale wereld. De stad Kortrijk werkt rond digitale inclusie. Dankzij de projecten en initiatieven krijg je toegang tot een computer, het internet en ook de nodige begeleiding en oefenkansen om je digitale talenten te ontdekken of bij te werken. Je kan in de digipunten terecht om een computer te gebruiken of om met je eigen toestel het gratis internet te gebruiken. We zorgen voor opleidingen dicht bij huis, gratis begeleiding door vrijwilligers, ...

Heb je computerhulp nodig?

> schuif aan aan de Digitafel, elke donderdagnamiddag in het Maaklab van de Centrale bibliotheek (reserveren aangeraden, bel de bib op 056 27 75 00)  of tweewekelijks dinsdagnamiddag in Bellegem (reserveren is verplicht en kan hier)

> kom langs in een Digipunt wanneer een computerassistent aanwezig is. Je kan hier terugvinden wanneer waar je de assistenten kunt terugvinden.

> als je niet kan langskomen, kan je je vraag stellen via ons online formulier, of je kan hulp aan huis aanvragen door te bellen naar de bibliotheek (056 27 75 00), dan boeken zij een afspraak in voor je.

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

We sturen je af en toe een mail met het laatste nieuws, de geplande activiteiten en andere interessante informatie.

We sturen je af en toe een mail met het laatste nieuws, de geplande activiteiten en andere interessante informatie.

Privacyverklaring

Geplande activiteiten

Onze contactgegevens

📧 allemaal.digitaal@kortrijk.be 
📞 056 27 75 52

Projectcoördinator: Anne Marie Heytens  -  annemarie.heytens@kortrijk.be
Projectmedewerker: Hanne Delbeke  -  hanne.delbeke@kortrijk.be

 

 

Onze partners