Woonzorgcentrum Ter Melle

Mellestraat 15
8501 Heule
België

Woonzorgcentrum Ter Melle

Woonzorgcentrum Ter Melle

Bekijk op Google Maps

Over Ter Melle

Ter Melle is één van de vijf woonzorgcentra van Zorg Kortrijk. 
Het is een woonplaats waar respect centraal staat. 

We zetten in op het erkennen van de behoeften en waarden van onze bewoner en zijn familie. Samen overleggen we graag hoe we zo dicht mogelijk aan de wensen van onze bewoner kunnen voldoen. 

We zetten in op buurtgerichte zorg. De nabijheid van het dorpsleven (de school, de bakker, de slager, ...) zorgt voor een aanvulling op het dagelijkse leven. 

De directeur is mevrouw Katrien Verhaeghe. De directeur is te bereiken op afspraak (T 056 24 44 00). 

Inschrijven op de wachtlijst?

Een aanvraag tot opname kan door jezelf, je familie, je huisarts, de sociale dienst van een verzorgingsinstelling, ingediend worden. 
De verantwoordelijken opname zijn mevrouw Els Lahousse (T 0499 77 91 47) en mevrouw Liesbet Maes (T 0473 86 26 01).  

Bij een aanvraag word je ingeschreven op een wachtlijst. Deze wordt chronologisch en volgens graad van zorgbehoevendheid opgevolgd. Daarom vragen we bij inschrijving op de wachtlijst een evaluatie van je gezondheidstoestand opgemaakt door je huisarts of specialist (de zgn. Katz-score).

Bezoek ons ook op Facebook

Bekijk de virtuele toer van Ter Melle

Opnamebrochure Ter Melle

Dagprijzen 

Move Your Hands For Dementia

We zetten onze schouders onder het project 'Move Your Hands for Dementia (MYH4D)'. Het initiatief ondersteunt docenten in het volwassenenonderwijs, in het helpen van zorgverleners om te gaan met familieleden van personen met dementie en hun naasten. Dit Europese project wordt gefinancierd door de Europese Commissie en het Italiaanse Erasmus+ Programma.

Naar het project