Werfweekend speelpleinwerking Wasper

Gepubliceerd op Maandag 25 maart 2024
04 mei 202405 mei 2024
Spelen bij speelpleinwerking Wasper

Speelpleinwerking Wasper, een initiatief van stad Kortrijk, organiseert tijdens alle schoolvakanties op het speeldomein De Warande speelpleinwerking voor kinderen en jongeren tussen 3 en 15 jaar. Wasper wil het team animatoren versterken met nieuw talent. Animatoren zijn immers de grote motor en drijfveer achter de speelpleinwerking. Het zijn erg enthousiaste vrijwilligers die activiteiten uitdenken, begeleiden, animeren en vooral ook meespelen. Ze maken samen met de kinderen en jongeren de vakantie van hun leven mee. 
 

Interesse als +16-jarige om aan een schitterende animator-carrière te beginnen? Kom naar het gratis Werfweekend van Wasper op 4 en 5 mei 2024 op De Warande! Leer hoe je voor een groep moet staan, hoe je omgaat met moeilijke situaties. Speel er zelf op los en kom te weten hoe je spelen maakt. Verdiep je in drama, muziek, beweging en beeld. Maak kennis met andere (toekomstige) animatoren in volle speelpleinsfeer. 

Schrijf nu online in
 

Kan je er niet bij zijn op het Werfweekend en wil je toch animator worden? Geen probleem! Contacteer speelpleinverantwoordelijke Hannelore en we vinden er wel iets op. 
 

Info: Speelpleinverantwoordelijke Hannelore l 0471 30 33 78 l wasper@kortrijk.be of volg ‘Hannelore Wasper’ op Facebook.