Animator of vrijwilliger worden bij Wasper

Animatietalent 

Voor onze werking doen wij een beroep op animatoren vanaf 16 jaar (of die dit jaar nog 16 worden). Animatoren voor de groep tieners zijn minstens 18 jaar.

Animator zijn op Wasper is... 

een spetterende vakantie bezorgen aan zowel kinderen als jezelf
Speelpleinwerking Wasper creëert speelkansen voor alle kinderen in de schoolvakanties. De drijvende kracht achter de speelpleinwerking is onze animatorenploeg. Samen met een team van animatoren bedenk en organiseer je de zotste activiteiten op het avontuurlijk speeldomein van De Warande voor een groep naar keuze: 

  • Mini (3-6 jaar)
  • Maxi (7-12 jaar) 
  • Tienerwerking (12-15 jaar)   
  • Inclusief kinderen met een zorgvraag 

experimenteren en bijleren
We helpen je groeien tot een top animator. Zo speel je samen in een team van ervaren animatoren die graag al hun tips delen en ga je elke dag naar huis met nieuwe speelpleinkennis. Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden: van animator tot animator voor kinderen met een zorgvraag, tieneranimator, hoofdanimator, werkgroeplid, stuurploeglid... 

aan de slag gaan met je eigen sterktes
We ontdekken graag jouw sterktes en interesses en vinden het super als je die op het speelplein kan uitspelen. Ben jij een echte speelvogel? Of zie je je eerder als sfeerbeest? Ben je een krak in het zorgen voor kinderen en het toveren van glimlachen? Kan je eindeloos fantaseren over hoe je een spel nog beter kan maken? Een speelpleinploeg bestaat uit verschillende profielen. We zoeken het allemaal! 

in de bloemetjes gezet worden
Na een dag 'goe gespeeld' kan je rekenen op een welverdiende portie plezier met de animatoren. We trakteren je op een gratis warme maaltijd, gezellig samenzijn, plezante activiteiten, workshops, verwencadeautjes, bedankingsfeestjes... en je verdient ook een centje bij als vrijwilliger! 

mee beslissen
Onze animatoren zijn dé experts van het speelplein. Als animator kan je actief mee beslissen over de werking en de toekomst van ons speelplein.

Klinkt dit iets voor jou? Laat dan zeker je gegevens achter via dit formulier!  We nemen met plezier contact op voor een kennismakingsgesprek. 

Administratieve crack

Is animatie niet je ding maar wil je je wel inzetten voor de speelpleinwerking? Ben je punctueel, computer-vaardig,  vriendelijk,  geduldig  en vooral: vrij tijdens de vakanties? Ben je een vroege vogel en beschik je over een vlotte babbel? Dan hebben wij net het ding voor jou!

Takenpakket

  • Inschrijven van kinderen voor de speelpleinwerking
  • Verkoop van uitpas, dagtickets etc.
  • Uitleg verstrekken aan ouders
  • Zorgen voor inschrijvingslijsten
  • Andere administratieve taken

Uren

Je start elke dag om 6.45 uur om de kinderen vanaf 7 uur te kunnen inschrijven. Tussen 11.30 en 12 uur is er een pauze. Na het afsluiten van de middaginschrijvingen en afsluiten van de kassa's kan je terug naar huis (meestal rond 14 uur).

Informeren

Per vakantie zijn er twee plaatsen vrij in het administratief team. Als je geïnteresseerd bent om de poule van adminstratieve krachten te versterken, vul dan onderstaand formulier. We nodigen je graag uit voor een gesprek.