Publieke barbecue - De Warande

De stad vindt het belangrijk dat er een gezellige en gemoedelijke sfeer hangt op pleinen en in parken. Daarom zijn er op verschillende plaatsen publieke barbecues te vinden.

Het gaat om afgesloten toestellen dus je hebt een sleutel nodig om het barbecuestel te kunnen gebruiken.

De barbecues kunnen door iedereen gratis worden gebruikt, mits reservatie vooraf. De reservaties worden tijdens de week verwerkt, niet tijdens het weekend.  

Kosten

Het gebruik van de barbecue is gratis. Je brengt wel een waarborg van €50 cash mee, de dag zelf.

Reserveren

Je dient een aanvraagformulier in om je gewenste datum en dagdeel te reserveren. 

Regels

Je meldt je steeds aan bij het secretariaat met je reserveringsmail en de waarborg van €50 cash. Je ontvangt alle info omtrent gebruik uit eerste hand. Je krijgt een sleutel, rooster en een barbecuekoffer mee. Let op: De Warande is een autovrij domein. Dat betekent dat je geen materiaal kan aanvoeren met de auto. Beperk je dus tot een basis picknickformule en zorg dat je alles te voet of met de fiets het terrein kan opdragen. 
 

Vertrek

  1. Je ruimt de site rondom de barbecue mooi op. Alle afval mag in de zwarte vuilniszak die je dan in een grote vuilniscontainer op het terrein kan achterlaten. De kolen deponeer je in de daarvoor voorziene metalen ton.
  2. De rooster bezorg je volledig gereinigd terug. Spullen om de rooster te reinigen zijn voorzien in de koffer. De beheerder/conciërge geeft uitleg waar je water kan gebruiken.
  3. Als je de koffer, rooster en sleutel terugbezorgt, ontvang je de waarborg terug.

Reserveer nu de publieke barbecue van De Warande

tijdstip
11u - 16u
17u - 22u