Maak jouw verblijf op De Warande nog leuker door er speel- en spelmateriaal te huren

Gepubliceerd op Woensdag 22 december 2021
gocarts op De Warande

Het avontuurlijk en natuurlijk speeldomein en verblijfscentrum De Warande is de uitgelezen plek in Kortrijk om met kinderen/jongeren te komen genieten van de natuur, te spelen en te verblijven. Zowel (jeugd)verenigingen, scholen als individuele gezinnen weten de weg te vinden naar De Warande. Minder gekend is misschien dat je er ook spel- of speelmateriaal kan huren. 

Gebruik van gocarts, kleuterfietsjes of spelmateriaal maakt het verblijf op De Warande nog leuker.  

Gocartset

Gocartset (5 stuks per set, 4 sets beschikbaar). De gocarts zijn telkens voor één bestuurder en zijn stevig. Ze zijn geschikt voor kinderen/jongeren vanaf 9 jaar.  

Kindergocartset

Kindergocartset of mini-gocartset (5 stuks per set, 2 sets beschikbaar). De gocarts zijn telkens voor één bestuurder. Ze zijn geschikt voor kinderen van 5 tot 9 jaar. 

Kleuterfietsjesset

Kleuterfietsjesset (5 stuks per set, 3 sets beschikbaar). De fietsjes, in verschillende vormen en soms met extra zitje, zijn erg stevig en geschikt voor kinderen vanaf 3 tot 6 jaar. 

Peuterloopfietsjesset

Peuterloopfietsjesset (5 stuks per set, 3 sets beschikbaar). De loopfietsjes zijn erg stevig en geschikt voor kinderen vanaf 2 tot 4 jaar.  

Grote spelenset

Grote spelenset (1 set beschikbaar). Grote spelenset bestaat uit parachute, frisbee, reuzenbal, touwtrektouw, bandkarren, roltonnen, reuzenmikado, grote 4 op een rij en grote Twister..

Reuzenschaakspel

Het reuzenschaakspel (1 set beschikbaar).
Het reuzenschaakspel is een erg groot schaakspel, zowel het bord (uit verschillende stevige tegels) als de pionnen. 

Reuzendamspel

Het reuzendamspel (1 set beschikbaar).
Het reuzendamspel is een erg groot schaakspel, zowel het bord als de schijven. 

Reuzencroquet  

De reuzencroquet (1 set beschikbaar).
Het reuzencroquet is een spelenset met grote stevige elementen om croquet te spelen. Het spel kan enkel onder begeleiding (zelf te voorzien) en is geschikt voor kinderen ouder dan 6 jaar. 

Freeplayer

Freeplayer (1 set beschikbaar). Freeplayer bestaat uit een multisportaanbod van badminton, basket-, volley- en korfbal. Twee stevige elementen met elk een paal, een volleynet, (basket)korven zijn de basis van de Freeplayer. Wie de Freeplayer gebruikt, zorgt zelf voor een basketbal, volleybal, bal, badmintonrackets en pluimpjes, tennisrackets en balletjes,....  

Zandkoffer

Zandkoffer (5 stuks beschikbaar). De zandkoffers bieden leuke zandvormpjes, schopjes, emmertjes, zandzeefjes. En zand hebben we wel op De Warande.  

Set groter zandspeelgoed

Groter zandspeelgoed (5 sets beschikbaar). De zandkoffers bieden telkens 5 vrachtwagens, 5 kruiwagentjes en 5 grotere zandschepjes.  

Spelkoffer

Spelkoffer of buitenspeelkoffer (5 stuks beschikbaar). Een spelkoffer bevat een gevarieerd aanbod van buitenspelmateriaal zoals softbal, diabolo, frisbee, jutezakken, loopklossen, kubb, stoepkrijt, kegels, kangoeroebal,…. Let wel, elke speelkoffer bevat een ander assortiment of een assortiment dat licht afwijkt van andere speelkoffers.

Prijzen, tarieven of retributies: zie https://www.kortrijk.be/retributie-de-warande