Lokaal 7 De Warande

refter lokaal 7

Oppervlakte en capaciteit

16,48 x 7,00 (refter)

116 personen 



(29 personen zittend in coronatijden, 12 personen actief (bewegingsactiviteit) in coronatijden. Beperking capaciteit niet meer geldig vanaf 1 september 2021)

Je kan lokaal 7 huren als een gewoon polyvalent lokaal en voor de prijs van een polyvalent lokaal. In dat geval mag je de keukens en het materiaal uit de keukens niet gebruiken. Je mag die ruimtes dan ook niet betreden. Private organisaties en bedrijven kunnen de accommodatie niet zonder keuken huren.

Inventaris refter

  • 130 stoelen (per 5 gestapeld langs de lange muur)
  • 40 tafels (afmeting tafelblad: 120x80 cm - tafel 76 cm hoog)
  • 4 tafelkarren (10 tafels per kar)
  • 6 receptietafels (hoge tafels met rond tafelblad) op tafelkar
  • 1 poetskar (zie aangepaste inventaris poetskar - op aanvraag) 
  • 1 handgelzuil

Inventaris keuken

  • 1 noodstop voor gastoevoer. Het kan zijn dat deze dicht staat. Met een draaiende beweging kan je deze ontgrendelen.
  • 1 bijkeuken met rekken potten en pannen
  • 1 inox werktafel met kastjes met eetgerief, glazen, tassen
  • 1 vaatwasmachine met doorschuifsysteem & automatische zeepdispensie 
  • 1 duofriteuse - zonder olie 
  • 1 vat om gebruikte frituurolie af te laten
  • 4 witte bakfrigos voor drankstockage
  • 2 inox kastmodel frigo's
  • 1 tafelmodel diepvries
  • 1 kastmodel diepvries
  • 1 kookbekken vloerpit 
  • 2 kookpitten
  • 1 kookbekken vloerpit voor buitengebruik (gasfles niet inbegrepen)
  • 1 gasoven met 10 lades voor gastronorm schalen - Je moet de dampkap aanleggen, anders werkt de oven niet.
  • 1 rek met 6 gastronorm bakplaten, 6 diepe gastronorm schalen en 6 gastronorm roosters
  • 1 groentencutter met raspfunctie en schijfjesfunctie
  • 1 vleessnijdmachine
  • 1 microgolfoven
  • 1 inox braadbak met kipfunctie 
  • 1 doorstromer voor warm water
  • 1 EHBO koffer
  • 2 inox afwasbakken
  • 1 wasbak met kniebediening, zeepdispenser, afdroogpapier
  • 1 mobiel rek met bakken met glazen
  • 2 mobiel rek met bestek in bakken
  • 2 serveerkarren
  • 1 vuilniscontainer
  • Keuken-materiaal: zie aparte inventarislijst - op aanvraag

Afspraken

  • Iets ophangen? Gebruik de priklatten
  • Rook niet in de accommodatie van De Warande. Rook maken in de lokalen zorgt voor alarm via de rookdetectie. Vermijd een dure brandweerinterventie door geen rook te maken. Kosten zullen in dat geval worden aangerekend aan de gebruiker van het lokaal.

  • Maak geen onnodig gebruik van de brandalarmknop, branddeken of brandblusser.*
  • Sorteer het afval: restafval en PMD in de juiste afvalbakken deponeren. Zie stickers op de afvalbakken. Ander afval zoals glas en papier en karton mogen naast de afvalbakken worden gezet of in de containers naast de inkom van lokaal7: blauwe container voor PMD+, bruine containers voor papier/karton en rode container voor glas. 
  • Tijdens de coronacrisis: ontsmet de tafels met het product uit de poetskar en wrijf de tafels droog met een poetsdoek.
  • Zet stoelen na de activiteit opnieuw langs de kant en stapel per vijf.
  • Leg de tafels met de poten dichtgeklapt en naar de bovenkant (tafelblad aan de onderkant) per tien op de tafelkar.
  • Veeg de vloer, dweil niet te nat, maar dweil zeker de vloer droog. Water aftrekken volstaat niet. 
  • Laat geen eigen materiaal na de activiteit achter in het lokaal.
  • Sluit na de activiteit de deuren van het lokaal met de sleutel.
  • Iets te weinig? Iets te melden? Ga naar het onthaal, bel 056 27 73 70 of bel of SMS (na de kantooruren) 0498 90 90 50
  • Geef de sleutels af aan het onthaal of, als het onthaal gesloten is, doe die in de zwarte brievenbus aan de zijkant van het onthaal. Bij meerdaags verblijf of private activiteiten geef je de sleutels af aan de coƶrdinator/conciĆ«rge die meteen ook een laatste controle doet.

Extra info

  • Warme  luchtverwarming via centrale verwarming voor keuken/bijkeuken
  • 2 gasradiatoren voor de refter

 

hall lokaal 7