Renovatiebegeleiding

Verbouwplannen? De renovatiebegeleiders komen graag bij je langs om je wegwijs te maken in de premies en vergunningen. Ze helpen je ook met het opvragen van offertes aan aannemers of de opmaak van een stappenplan en budgetplan. De begeleiding is niet verplicht maar wie wil, kan op hun ondersteuning rekenen. Voor elk gezin gaan de renovatiebegeleiders op zoek naar de beste oplossingen om hun huis in orde te brengen, liefst tegen het voordeligste tarief. 

  • Hoe vind je een goede aannemer?
  • Hoeveel budget moet je voorzien?
  • Kom je in aanmerking voor bepaalde premies?
  • Hoe vraag je een premie aan?
  • Moet je een bouwvergunning indienen?
  • Heb je een veiligheidscoördinator nodig?  

Op deze en andere vragen geeft de renovatiebegeleider je vrijblijvend advies: renovatie@kortrijk.be

De begeleiding is afgestemd op jouw wensen. De renovatiebegeleider kan een technische diagnose van de woning maken en in overleg met jou bepalen welke werken er moeten uitgevoerd worden. Hij of zij kan ook prijsoffertes vragen bij verschillende aannemers en helpen het noodzakelijke budget bepalen.

Voorwaarden:

inwoner van Groot-Kortrijk zijn

Kosten:

De renovatiebegeleiding is volledig gratis.

Renovatiebegeleiding aanvragen

Je vraagt persoonlijk de renovatiebegeleiding aan. Dat kan tijdens het plannen van een verbouwing, bij de opstart van de werken of tijdens de werken.

Doe de aanvraag op een van de volgende manieren: vul het formulier hieronder in, bel het gratis nummer 1777 of mail renovatie@kortrijk.be

Verder verloop

De renovatiebegeleider contacteert je om een afspraak te maken en plant binnen de 2 weken na je aanvraag een huisbezoek in.

De renovatiebegeleider loodst je door het hele verbouwingsproces. Hij of zij geeft info over de budgettering van de werken, de premies waarop je recht hebt, de werken die je moet uitvoeren, hoe je goede aannemers vindt, ...
 

Inspirerende renovatieverhalen

Amin kreeg hulp en advies van Lieven bij zijn verbouwing. Klik en lees zijn verhaal!

Formulier aanvraag renovatiebegeleiding

Selecteer de gemeente waar de renovatie zal plaatsvinden.
crab_address
Address Fields Are Loading...
Ik ben
Type werken: Geef aan welke werken je wilt uitvoeren
Indien één van de zaken uit bovenstaande lijst voor u van toepassing is, hebt u recht op een aantal specifieke tegemoetkomingen, verhoogde premies, een renteloze lening voor renovatiewerken, … Indien gekend, is het dan ook zinvol dit nu reeds aan te duiden
Privacyverklaring
Ik geef toestemming aan de RenovatieCoach om mijn gegevens te verwerken in het kader van renovatieprojecten waarin ik interesse toon. De gegevens worden niet verwerkt voor andere doeleinden. 

Hierbij geef ik aan op de hoogte te zijn van de rechten verleend door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze rechten zijn vermeld in de privacyverklaring.