Praktisch fitness

fitness

Instappen kan het hele jaar door. Je kiest of je voor één jaar of drie maanden aansluit.

Hoe deelnemen? 

  sportkaart met fitnessabonnement 
  sportkledij
  eigen handdoek
  instapsessie
 

ONLINE AANKOPEN EN VERLENGEN

Een nieuw sportabonnement aankopen of een bestaand abonnement verlengen kan online via onze webshop

BIJ DE SPORTDIENST

Bad Godesberglaan 22, 8500 Kortrijk. Aan de balie in de inkomhal kan je terecht tijdens de openingsuren

  INSTAPSESSIE  

  Bij je eerste bezoek aan de fitness meld je je aan bij de lesgever voor de rondleiding(*). Nieuwe leden zijn verplicht deze rondleiding te volgen. Tijdens deze rondleiding begin je meteen met sporten, dus draag je al je sportkledij.

  (*) raadpleeg de openingsuren voor de tijdstippen van de rondleidingen.

   

  Algemeen:

  Vanaf 14 jaar kan je bij ons komen fitnessen. Je dient in het bezit te zijn van een persoonlijke sportkaart met geldig abonnement of 2-beurtenpas.

  Je respecteert de algemene afspraken die gelden in de fitnessruimte:

  • Nieuwe leden zijn verplicht een rondleiding te volgen en dit stipt op één van de starturen. Sportkledij tijdens rondleiding is noodzakelijk.
  • Om hygiënische redenen gebruikt iedereen een handdoek bij het liggen, zitten, steunen op de toestellen. Ook bij overvloedig zweten, moeten de conditietoestellen afgeschermd en nadien afgedroogd worden.
  • Enkel fitnessen op een recreatieve manier is toegestaan. Powertraining en bodybuilding wordt niet toegelaten.
  • Het gebruik van fitnessattributen zoals handschoenen, riemen en dergelijke wordt niet toegelaten.
  • Bij drukke zaalbezetting mag eenzelfde soort cardiotoestel maximaal 20 minuten ingenomen worden. Pas na een onderbreking van 20 minuten mag het toestel opnieuw gebruikt worden.
  • Het publiek volgt de richtlijnen van de toezichthoudende lesgever. Personen die zich niet aan de afspraken houden, kunnen de toegang tot de fitnesszaal geweigerd worden.
   fitness
   GOED OM WETEN
   • Terugbetaling mutualiteit: bij de sportdienst kan je een attest bekomen voor je mutualiteit. Informeer bij je mutualiteit voor de voorwaarden.
   • Korting met UiTPAS kansentarief: met een UiTPAS kansentarief betaal je slecht 20% van de inschrijvingsprijs. Of je hiervoor in aanmerking komt kan je nagaan via www.kortrijk.be/uitpas.
   • Annulering: terugbetaling van het abonnement of wijziging van activiteit is niet mogelijk
   • Verzekering: Alle deelnemers zijn verzekerd tegen ongevallen tijdens de activiteit met uitzondering van niet begeleide activiteiten (squash, badminton, tennis en tafeltennis). Extra verzekeren van niet-begeleide activiteiten kan mits een opleg van €7,00 te betalen. Enkel medische kosten erkend door het Riziv komen in aanmerking.
   • Kaart verloren: Je kan een nieuwe kaart aankopen aan €3,00. Je abonnement wordt overgeplaatst.