Deze zomer organiseren we in Kortrijk een pop-up regenboogcafé!

Het café gaat elke derde zaterdag van de maand door vanaf juli, dit is op ​​16 juli, 20 augustus, 17 september en 15 oktober. We zijn open tussen 14 en 20u. De locatie is Broelkaai 6, 8500 Kortrijk. Tijdens het café houden we de bar open en komt er een onthaal en informatiepunt. We zijn open voor iedereen!

Er is een fietsenstalling vooraan het gebouw. Je kan vlakbij met de wagen parkeren op parking Broeltorens. Het eerste uur is gratis.

Facebook-evenement

Op het programma

Er is een kleine expo met posters en beelden uit de LGBTI+ geschiedenis in Kortrijk. Vanaf oktober wisselen we tussen verschillende thema's binnen de gemeenschap.

Meewerken als vrijwilliger

Wil je hier graag als vrijwilliger aan meewerken? Je kan aansluiten op een vrijwilligersvergadering of iemand aanspreken tijdens het café. De volgende vergadering is op woensdag 19 oktober. We spreken af om 19.30 uur in het Dakcafé van het stadhuis (ingang via de Papenstraat met je eID, vierde verdieping). 

Wil je eerst meer informatie of met iemand samenzitten om te weten of het iets voor je is? Laat hieronder je informatie achter en we nemen terug contact met je op. Je kan ook een vrijwilliger aanspreken van het regenboogcafé.

Foto's regenboogcafé

Expo tijdens het regenboogcafé