Wil je je eerste stappen zetten als maker, ben je geïnteresseerd in STEM- en maaktechnieken, wil je je digitale en technische vaardigheden verhogen of wil je je verder verdiepen in je eigen maakproject?

Via de Kortrijkse makerspaces kan je laagdrempelig kennis maken met: 3D-printen, digitaal textiel, lasercutting, CNC tools, gereedschappen, coding, open hard- en software, de designcyclus, recyclage en upcycling techniek, enz...

De Kortrijkse 'OpenLab' sessies richten zich op volwassenen (16+) en bestaan uit workshops, demo's en presentaties waarbij het maakproces en de ontwikkeling van digitale en technische vaardigheden centraal staan.

online inschrijven voor workshops in de centrale bibliotheek

keuze workshops

Heb je recht op een UiTpas kansentarief? Dan kan je je langs deze weg inschrijven voor het #biblabo XL 'herfstkamp'. 

Heb je geen recht op een UiTpas kansentarief, dan schrijf je in via Ticketservice Kortrijk
 

gegevens deelnemer
contactgegevens
vragen/opmerkingen
voorwaarden OpenLab::Korrijk
  1. Je kan deelnemen aan een Open Lab::Kortrijk-workshop als je ouder bent dan 16 jaar.
  2. Ben je ingeschreven voor een workshop maar kan je toch niet aanwezig zijn, verwittig je altijd de organisator. Dit kan telefonisch op 056 27 75 00 of per mail naar bibliotheek@kortrijk.be
  3. Tijdens een bibactiviteit is het toegestaan dat bibmedewerkers foto's/video's maken van aanwezigen. Die worden eventueel later gepubliceerd op de website van de bib en/of op sociale media. Wil je dit niet, kan je dit aangeven aan het begin van een activiteit. Je kan deze toestemming ook steeds intrekken, hiervoor kan je de bib contacteren via bibliotheek@kortrijk.be. Meer info vind je op www.kortrijk.be/privacyverklaring.
Ik blijf graag op de hoogte van toekomstige projecten van OpenLab::Kortrijk.

OpenLAB::Kortrijk nieuwsbrief

privacyverklaring

OpenLAB::Kortrijk maakt deel uit van het aanbod van het Digibank Kortrijk-project. Meer info op www.kortrijk.be/allemaaldigitaal. Met steun van de Vlaamse Overheid.