Vraag jouw kerstboom aan

Gepubliceerd op Woensdag 28 september 2022
26 oktober 202223 november 2022
WIK

Centrumhandelaars binnen de BID zone kunnen vanaf 26 oktober hun kerstboom aanvragen. De lijst met straten binnen het BID, vindt u hier

De kerstboom is bedoeld om voor jullie handelszaak te plaatsen, versierd door jullie zelf, om de winkelstraten tijdens Winter in Kortrijk van de nodige kerstsfeer te voorzien. Het is niet de bedoeling om deze in jullie etalage te plaatsen.

Vraag jouw kerstboom aan

Specificaties kerstbomen:

  • Type Nordmann
  • hoogte 150 cm - 200 cm
  • geleverd in een mand, verzwaard met zand
  • niet aangekleed of besneeuwd

We vragen eveneens het engagement van de handelaar om de kerstboom smaakvol te versieren. De stad decoreert eveneens heel wat straten en centrale pleinen met versierde kerstbomen, kerstverlichting... voor Winter in Kortrijk. Samen zorgen we voor een gezellige kerstsfeer in de stad!

Jouw kerstboom aanvragen kan t.e.m. 23 november. 

Vanaf 21 november 2022 start de opbouw van Winter in Kortrijk en op 28 november zullen de kerstbomen worden geleverd bij de handelaars die er eentje hebben aangevraagd. 

Vragen? Contacteer robin.stroef@kortrijk.be

Vraag jouw kerstboom aan

Ophaling kerstbomen

Na Winter in Kortrijk zorgt de stad voor ophaling van de kerstbomen. Dit gebeurt op woensdagmorgen 11 januari. Zorg dus dat je jouw kerstboom (zonder decoratie en verlichting) buiten zet tegen dinsdagavond 10 januari