Plaats jouw toegankelijke horecazaak op het platform iedereen.overal.info.

Gepubliceerd op dinsdag 05 december 2023

Mensen met een handicap hebben nood aan informatie over de toegankelijkheid van restaurants en cafés om met een gerust hart op pad te gaan. Inter lanceerde in opdracht van de Vlaamse Overheid iedereen.overal.info, een gloednieuwe webtoepassing waar je alle info rond de toegankelijkheid van uw zaak kan opnemen en delen. Ook Stad Kortrijk promoot graag de toegankelijkheid van onze horeacazaken mee! 

Baat jij een restaurant of café uit? Deel dan de informatie over de toegankelijkheid van uw zaak op het platform iedereen.overal.infoIedereen kan dat trouwens, klanten met of zonder beperking kunnen hun ervaring delen over hun bezoek aan een restaurant of café. Zo weet iedereen wat te verwachten.

Cafés en restaurants met een goede toegankelijkheidsscore krijgen via het platform meer visibiliteit en kunnen nieuwe klanten aantrekken. Ook voor horecazaken die minder scoren op vlak van toegankelijkheid is het zinvol om deel te nemen. Zij krijgen allerhande tips en tricks om de toegankelijkheid te verbeteren. Door mensen goed op voorhand te informeren, vermijden uitbaters teleurstellingen ter plaatse.

Registreer op iedreen.overal.info