Aansluiten op de Kortrijk Cadeaubon

De Kortrijk Cadeaubon is een cadeaukaart in bankkaartformaat die kan aangekocht worden door consumenten en bedrijven. De Kortrijk Cadeaubon is bruikbaar in handels- en horecazaken in Kortrijk. Ondernemingen die een vestiging hebben op het grondgebied van Kortrijk, kunnen aansluiten op het systeem en zo meer omzet genereren.

Registreer

Voorwaarden

Alle ondernemingen die een vestiging hebben op het grondgebied van de stad Kortrijk, kunnen aansluiten op het systeem van de Kortrijk Cadeaubon. Verdere voorwaarden zijn beschreven in het deelnemersreglement.

De Kortrijk Cadeaubon kan je op verschillende manieren aanvaarden als betaalmiddel in jouw zaak:

  1. Via de CCV Connect App en het gebruik van de QR code of numerieke code die voorzien is op de Kortrijk Cadeaubon
  2. Via de CCV Connect backoffice op een laptop of pc en het gebruik van de QR code via een webcam of een manuele ingave van de numerieke code
  3. Via een betaalterminal die compatibel is met het CTAP protocol. Voor deze laatste optie dien je jouw betaalterminal(s) te registeren in de CCV Connect backoffice en dien je nadien jouw betaalterminalleverancier te contacteren om de Kortrijk Cadeaubon - een CCV Pay kaart - te activeren op jouw betaalterminal(s).

 

Aansluiten op de Kortrijk Cadeaubon

Om als handelaar aan te sluiten op de Kortrijk Cadeaubon, vul je het digitale registratieformulier in. Nadat we jouw aanmelding hebben aanvaard, krijg je via het systeem een e-mail om jou account verder in te stellen.
Van zodra je dit hebt gedaan, kan je de Kortrijk Cadeaubon al aanvaarden in de zaak via de CCV Connect Backoffice of via de CCV Connect App (Android, iOS) in combinatie met de QR code of de numerieke code die voorzien is op de achterkant van de bon.

Je zal ook een e-mail krijgen met verdere richtlijnen en met de vraag of je klaar bent om de Kortrijk Cadeaubon te aanvaarden. Van zodra je dit bevestigt, zetten we jouw zaak op de deelnemerslijst.

Financieel verloop

Het bedrag van de verkochte bonnen, komen terecht op een rekening van de stad. Het bedrag van de bonnen die je aanvaardde in de zaak, schrijft de stad minstens om de twee weken over op het rekeningnummer die je opgaf bij jouw registratie.

 

Kosten

Als Kortrijks ondernemer betaal je geen kosten voor de Kortrijk Cadeaubon, de kosten worden gedragen door de stad.