Jobstudenten stad - OCMW - Parko - SOK

Jobstudenten 2019_2

Ben je op zoek naar een toffe studentenjob? Bij Kortrijk krijg je de kans om te proeven van heel wat boeiende functies in diverse teams.  Er is voor elk wat wils: van administratie en onthaal tot uitvoerende en technische functies. Als jobstudent krijg je de kans om Kortrijk als moderne organisatie te leren kennen, werkervaring op te doen, jobs te leren kennen en een eigen inbreng in de organisatie te leveren.

Wil je graag aan de slag als jobstudent in de zomerperiode 2019? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief voor jobstudenten. In het voorjaar worden telkens de vakantiejobs voor de zomer bekend gemaakt.

Op de hoogte blijven?

Wil je ook in de toekomst op de hoogte blijven van studentenjobs bij de stad, het OCMW,  Parko of  SOK? Schrijf je dan via onderstaand formulier in op de nieuwsbrief voor jobstudenten. Je krijgt dan via e-mail belangrijke informatie over de vakantiejobs voor de zomerperiode of andere periodes en korte projecten.  Wil je de nieuwsbrief later niet meer, dan schrijf je eenvoudig uit via de nieuwsbrief zelf.In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming  heb je steeds het recht om je gegevens terug te laten verwijderen. Je kan dit doen via de link in de nieuwsbrief zelf of door een mailtje te sturen naar vacatures@kortrijk.be