Fundels

tijdelijke actie: Leen gratis 10 extra Fundels tijdens de verlengde paasvakantie!
Zoek je een fijne manier om je kind bezig te houden terwijl jij telewerkt? Tijdens de extra lange paasvakantie is er tijd voor extra leesplezier met de Fundels interactieve kinderboeken van de bib. Van 29 maart tot en met 18 april lees je gratis 10 digitale kinderboeken. Download de Fundels-app, meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel en begin te lezen. Elk verhaal wordt voorgelezen en daarna kan je allerlei leuke spelletjes doen, alleen of samen met een (groot)ouder. Veel lees- en speelplezier!

Fundels zijn bestaande prentenboeken voor kinderen tussen 3 en 7 jaar die tot leven komen op een interactieve manier. Je kan de prentenboeken afspelen als tekenfilm of als boek, je kan je eigen animatie maken, tekeningen inkleuren, prenten in elkaar puzzelen of geheugenspelletjes spelen. 

Ben je lid van de bibliotheek en heb je een Mijn Bibliotheek’- account, dan kan je digitale fundels ontlenen via je smartphone, tablet of pc. De app kan je downloaden in de App Store of via Google Play

ontdek alle prentenboeken uit de Fundels-collectie

Voorwaarden

  • gratis als lid van de bib
  • per kalenderjaar kan elk bibliotheeklid zeven fundels downloaden die 28 dagen offline beschikbaar blijven
    bijvoorbeeld: Ben je lid van onze bib en heb je een account op Mijn Bibliotheek waar ook twee kinderkaarten aan gekoppeld zijn? Dan kan je per kalenderjaar 21 fundels uitlenen.

Hoe werkt het?

  • Fundels is beschikbaar voor zowel mobiele toestellen als computers.

  • open de app en log in met je Mijn Bibliotheek-gegevens (gebruikersnaam en paswoord)
  • maak je keuze in de Fundelscatalogus
Installeer op je tablet of pc de gratis app. Log in met je ‘Mijn bibliotheek’ gebruikersnaam en paswoord. Maak je keuze in de catalogus.