Digi-wadde?

Bij Digi-wadde? krijg je kort uitleg over een thema en kan je vragen stellen aan de computerassistenten van de wijkcentra en Digitafel. Deze gratis sessies zijn voornamelijk bedoeld voor beginnende computer-, tablet- of smartphone gebruikers. 

Door de huidige coronacrisis is het niet mogelijk om fysieke sessies te organiseren, daardoor schakelen we over naar online sesies van Digi-wadde?. Dit betekent dat je de sessies gratis kunt volgen via je computer, tablet of smartphone.  Je hoeft je enkel in te schrijven en je e-mailadres door te geven.

  1. Schrijf je in voor één of meerdere sessies. Dat kan telefonisch via het Wijkteam Heule 056 24 46 00 of online via https://vrijetijd.kortrijk.be.
  2. Een dag voor de Digi-wadde? van start gaat, krijg je een link waarop je kan klikken.
  3. Je kan al 10 minuten vooraleer de sessie begint inloggen via die link . De lesgever is dan al online zodat hij je wegwijs kan helpen in het verloop van de sessie. Ook wie geen camera heeft op zijn computer kan de sessies meevolgen. 
  • De bib organiseert i.s.m. Avansa ook een aantal betalende opleidingen in de reeks 'Digidokter', zowel digitaal als fysiek (o.v.).
  • Nood  aan assistentie op een ander moment? Kom eens langs onze Digitafel of klik hier voor locaties waar computerassistenten tijdens de week te vinden zijn.