Bereikbaarheid Stadsgroen Marionetten.

Hoe bereik je stadsgroen Marionetten?

Stadsgroen Marionetten ligt langs de E17 tussen het Preshoekbos en het Kennedybos, naast de campus kennedylaan van az groeninge.

Met de auto

Komende vanaf Brugge of Doornik E403. Neem afrit 1 richting A19- R8 Kortrijk. Neem op de R8 afrit 12- Marke naar de N43 richting Aalbeke. Vanaf de N43 slaat u links de Don Boscolaan in. Op het einde van de Don Boscolaan is er een parking voorzien met aanduiding ‘Parking Speelbos’. Vanaf hier kunt u het gebied intrekken.

Komende vanaf Gent of Rijsel E17. Neem de verkeerswisselaar in Aalbeke, om zo richting Brugge op de E403 te rijden. Neem afrit 1 richting A19- R8 Kortrijk. Neem op de R8 afrit 12- Marke naar de N43 richting Aalbeke. Vanaf de N43 slaat u links de Don Boscolaan in. Op het einde van de Don Boscolaan is er een parking voorzien met aanduiding ‘Parking Speelbos’. Vanaf hier kunt u het gebied intrekken.

Openbaar vervoer

Lijn 1 Halte az groeninghe

Lijn 83 Halte Don Boscolaan

Lijn 12 Haltes az groeninghe en Marionetten

Met de fiets

Fietsknooppunten 32 en 62 liggen op de rand van het Stadsgroen Marionetten.Vanuit het stadscentrum kan je via de Wolvendreef en het Bruyningpad Stadsgroen Marionetten bereiken.Let wel, het stadsgroen zelf is niet toegankelijk met de fiets.Daarvoor zijn telkens aan de ingangen van het stadsgroen fietsenstallingen te voorzien. Hier kan je je fiets achterlaten om het gebied te verkennen.

Stadsgroen Marionetten
Stadsgroen Marionetten is een groene long waar natuur en recreatie hand in hand gaan. Binnenkort worden de terreinen aan de Bosstraat ingericht als graasweides en worden de wandelpaden hersteld.