De vrienden van de Musea

Hendrik Consciencestraat 1
8500 Kortrijk
België

De vrienden van de Musea

De vrienden van de Musea

Bekijk op Google Maps

Wie en wat?
De Vrienden van de Musea van Kortrijk bestaan officieel sedert 1961. Deze vereniging zet zich in voor de ondersteuning en de promotie van de museumwerking en voor de verwerving van collectiestukken voor de Kortrijkse musea. De Vrienden van de Musea organiseren jaarlijks twee à drie uitstappen die de vriendschapsbanden sterker aanhalen.... De Vrienden van de Musea zijn een positieve stimulans voor de Kortrijkse musea. Kijk zeker eens op de website voor komende activiteiten.

Lid worden?
Als lid van de Vrienden van de Musea van Kortrijk krijg je automatisch een uitnodiging voor alle vernissages, rondleidingen en nocturnes die de musea organiseren. Een driemaandelijkse nieuwsbrief houdt je op hoogte van de activiteiten en geeft achtergrondinformatie bij het reilen en zeilen van de Stedelijke Musea.
Lid worden kan door het jaarlijks lidgeld van € 30 te storten op rekeningnummer 460-0178101-49 van de Vrienden van de Musea Kortrijk. Heb je interesse? Contactpersoon Christiane Vanquickenborne geeft je graag meer inlichtingen.