Vegetarisch koken met gedroogde, verse en wilde kruiden

  • Lessenreeks
  • Persoon en relaties

De kruiden nemen in onze keuken een aparte plaats in. Ze zorgen meer dan gelijk welk ander ingrediënt voor kleur, geur en aroma. Ze vragen om een specifieke omgang en inzicht om ze optimaal en op maat van het ingrediënt te leren gebruiken. Je gaat in deze lessen aan de slag met de geurende en talrijke verse, gedroogde en wilde kruiden van het moment. Je leert ze juist te gebruiken alsook weten waarom je ze gebruikt en hoe ze te combineren. De bereidingen zijn eenvoudig te integreren in zowel de klassieke als de vegetarische keuken. Daarnaast gaan we ook wat dieper in op het specifieke van kruiden, het karakter en de werking van de kruiden en de verschillende kruidenfamilies. Deze activiteit is geschikt voor alle geïnteresseerden dus zowel voor beginners als voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken.

Organised by De Zonnekeuken

Activity Members: Peter Vandermeersch

Wanneer

  • tot
  • tot

Locatie

Heerlijkheid van Heule
Zeger van Heulestraat 55
8501 Heule (Kortrijk)

Prijs

Basistarief: € 80
Kortingstarief (-50%) - 40.00: € 40
Kansentarief (-80%) - 16.00: € 16

Leeftijd

18+

Reservaties

Links

https://avansa-mzw.be/

Organisatie

Avansa Mid- en Zuidwest
Vegetarisch koken met gedroogde, verse en wilde kruiden

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?