- Reinel Bakole

  • Concert
  • Pop en rock

Maak kennis met de 25-jarige Reinel Bakole, die wordt beschouwd als de rijzende ster van de avant-gardistische Belgische soulscene. Haar talent, dat zich toont in zowel zang, songwriting, dans als performance, geeft vorm aan een betoverend multidisciplinair muzikaal universum dat creatieve grenzen verlegt.

Na een succesvolle tournee van twee jaar, die haar op gerenommeerde podia bracht als MIL Lisbon, Printemps de Bourges, Botanique, Horst, Bozar, Dour Festival en Couleur Café, stortte Reinel Bakole zich op haar debuutalbum, dat in februari 2024 uitkwam. ‘Healing Exhaustion’ is een eerbetoon aan het ritme, een terugkeer naar de lyrische en dromerige oorsprong, een zachte echo die de melancholische en geëngageerde kant van de artiest weerspiegelt. Maar even goed is het een krachtige, explosieve en bevrijdende plaat geworden.

De pers over Reinel Bakole:"De nieuwe lichting of niet, u gaat nog horen ven Reinel Bakole." (Knack.be)

"Reinel Bakole schudt verlegenheid van zich af: Ik kan nu mijn verhaal met wereld delen." (BURZZ) Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Concertstudio Muziekcentrum Track
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 16
-26 jaar: € 8

Leeftijd

16+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
- Reinel Bakole

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?