"Modekamp: Maak een nieuw ontwerp met pre-loved kleding | 1 tot 5 juli | Cadzand (met overnachting) | 9 – 12 jaar"

  • Kamp of vakantie
  • Creativiteit

Eigen kledingstukken ontwerpen en maken met enkel gerecycleerde materialen en reststoffen, daar draait het in dit Modekamp om.
Onder de deskundige begeleiding van ons team ontwerp je je droomstukken, zij helpen je om die zelf ineen te naaien met uitsluitend duurzame materialen. We werken met gekregen overschotjes van materialen, reststoffen en overstock van modelabels, we introduceren jullie in de wondere wereld van circulair mode-ontwerpen. Je gaat er ook op uit tijdens een duurzame modewandeling ondersteunt door COSH en B.RIGHT. Afsluiten doen we met een toonmoment waarin we onze creaties voorstellen aan de buitenwereld.

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?
Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie
Antwerpen is dé Modestad, en dat zet ze in de verf met het Modemuseum. Inspiratie en creativiteit zijn hier nooit veraf. De perfecte locatie dus voor onze Modekampen.

Praktisch
Dit kamp is met overnachting en vindt plaats op het domein Cadzandië te Cadzand, van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april 2024. We gaan maandag om 9u van start en op vrijdag nemen we om 17u weer afscheid. Het adres is Vierhonderdpolderdijk 10, 4506 HL Cadzand, Nederland.  


De investering voor dit kamp is 495 euro.Voor wie?

Jongeren van 9 tot 12 jaar met een hart voor mode, creëren en duurzaamheid.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan
En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de kinderen en jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Wanneer

tot en met

Locatie

Stadscentrum
Grote Markt
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 495

Leeftijd

9+

Reservaties

Links

https://www.juniorargonauts.be/

Organisatie

Junior Argonauts
"Modekamp: Maak een nieuw ontwerp met pre-loved kleding  | 1 tot 5 juli  | Cadzand (met overnachting)  | 9 – 12 jaar"