Koken met alternatieve zoetmiddelen en natuurlijke suikers

  • Lessenreeks
  • Persoon en relaties

Wil je graag lekkere en smakelijke desserts leren maken met ongeraffineerde suikers? Samen met Peter Vandermeersch, kok en lesgever bij De Zonnekeuken, bereid je eenvoudige en gezonde zoeternijen die je nadien ook kan proeven. Je leert de kwaliteiten van alternatieve zoetmiddelen kennen en gebruiken. Je werkt o.a. met graanstropen, agave, kokosbloesemsuiker en rapadura. We bekijken ook stevia als zoetmiddel en de plaats van honing in dit verhaal. Deze cursus richt zich tot iedereen, ook tot mensen met diabetes, al zijn niet alle ongeraffineerde suikers geschikt voor een diabetisch voedingspatroon.

In samenwerking met De Zonnekeuken

Begeleiders: Peter Vandermeersch

Wanneer

  • tot
  • tot

Locatie

Heerlijkheid van Heule
Zeger van Heulestraat 55
8501 Heule (Kortrijk)

Prijs

Basistarief: € 62
Kortingstarief (-50%) - 31.00: € 31
Kansentarief (-80%) - 12.50: € 12,5

Leeftijd

18+

Reservaties

Links

https://avansa-mzw.be/

Organisatie

Avansa Mid- en Zuidwest
Koken met alternatieve zoetmiddelen en natuurlijke suikers

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?