Jazz Cats Clubshow - Massot/Florizoone/Horbaczewski

  • Concert
  • Jazz en blues

Liefhebbers van orkesten, fanfares en kermissen, maar ook melomanen en poëten: komt dat zien en horen! 

Marine Horbaczewski, Michel Massot en Tuur Florizoone kennen elkaar maar al te goed: stuk voor stuk zijn ze meester op hun instrument en kampioen in de verbeelding, maar samen – en dat al bijna twintig jaar lang – zijn ze gewoon één. De souplesse waarmee ze als perfect geoliede wielerploeg ronddraaien, de melodische elegantie van de composities en de gemillimeterde precisie waarmee alles zijn plaats krijgt … Het verrast en inspireert telkens weer, want niets is wat het lijkt.

Het trio schakelt over van Nino Rota-achtige weemoed op zangerige stukken, walst lichtvoetig en flirt met jazz, tango en hedendaags klassiek. In gedachten passeren olifanten en muizen, vrolijke prinsen, weemoedige prinsessen en overwerkte ambtenaren op de catwalk.

Na ‘SECRETS’, een samenwerking met sopraan Claron McFadden, en ‘MIXTUUR’, Florizoone’s ode aan de melissen geboren in koloniale tijden, toert het trio naar aanleiding van zijn derde album weer rond in België met gloednieuwe composities.

Vlij je neder en open je oren, je ogen en je hart!

In samenwerking met Wilde Westen.Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Concertstudio Muziekcentrum Track
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 16
-26 jaar: € 8
Wild Card: € 13

Leeftijd

16+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Jazz Cats Clubshow - Massot/Florizoone/Horbaczewski

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?