Jazz Cats Clubshow - Ciao Kennedy

  • Concert
  • Jazz en blues

Wat doen een theaterdocent, advocaat, maatschappelijk werker, fietsenmaker en kefirbrouwer uit Namen als ze elkaar in Brussel ontmoeten? Antwoord: samen elektronica post-rock maken, die naast ongeremd ook heel dansbaar klinkt!

Jonge wolven Samuel du Fontbaré (gitaar), Léopold de San (gitaar), Louis Gaillard (toetsen), Gaspard de Bellefroid (bas) en Simon Boonen (drums) vormen sinds 2018 de band Ciao Kennedy. Na twee baanbrekende ep's (‘Les Vacances’ uit 2020 en ‘KELDERCAVE’ uit 2021), waarin ze hun stijl aanscherpten en instrumenten temden, trakteerde het project zichzelf op een residentie van enkele maanden onder het dak van VOLTA. Net genoeg tijd om ‘The problem is’ op te nemen, het derde hoofdstuk in de geschiedenis van de band: een verhaal waarin ze hun post-rock vertellingen aanvullen met de dynamiek van keyboards.

In samenwerking met Wilde Westen & Muziekcafé HOF.Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Muziekcafé HOF
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 8,5
-26 jaar: € 5,5
Wild Card: € 5,5

Leeftijd

16+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Jazz Cats Clubshow - Ciao Kennedy

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?