ICT - Grafimediavoorbereider in de printmedia

  • Lessenreeks

Ben je creatief en houd je van werken met teksten en beelden op de computer? Dan is de opleiding Grafimediavoorbereider in de printmedia wellicht iets voor jou!


Als Grafimediavoorbereider in de printmedia gebruik je computerprogramma’s zoals Photoshop, InDesign en Illustrator om teksten en beelden drukklaar te maken. In deze opleiding leer je hoe je advertenties, logo’s, reclamefolders, affiches, brochures, briefpapier, enveloppen en nog veel meer ontwerpt.


Door de brede toepasbaarheid van het drukwerk zijn de carrièremogelijkheden voor Grafimediavoorbereiders in de printmedia erg divers. Er is altijd vraag naar creatief ontwerp en drukwerk. Je kan terecht in verschillende sectoren, bijvoorbeeld in drukkerijen, reclamebureaus, uitgeverijen, communicatie- en marketingbureaus, of in de grafische sector van grote bedrijven. Daarnaast kan je ook aan de slag als zelfstandig Grafimediavoorbereider en je eigen ontwerpbureau starten. Dan werk je voor diverse klanten en creëer je diverse soorten drukwerk, van visitekaartjes tot magazines en van banners tot verpakkingen.


Een veelzijdige en uitdagende job wacht op jou! Schrijf je nu in voor deze opleiding en ontdek jouw creatieve talenten!


Heb je nog geen diploma secundair onderwijs ? Met de opleiding Grafimediavoorbereider in de printmedia kan je samen met de opleiding Aanvullende Algemene Vorming (AAV) het diploma secundair onderwijs behalen.


Ben je geïnteresseerd in een specifieke module? Inschrijven voor een of enkele modules is perfect mogelijk.


Neem een kijkje op cvoscala.be voor kortingen, de officiële benaming van de module ... en om je in te schrijven!


Wanneer

Alle dagen open

Locatie

CVO Scala - Campus 3 Hofsteden
Minister De Taeyelaan 13
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: gratis

Leeftijd

15+

Reservaties

Links

https://cvoscala.be

Organisatie

CVO Scala
ICT - Grafimediavoorbereider in de printmedia