Franje (4+) - tout petit & Alfredo Zinola Productions (B/D)

  • Dansvoorstelling
  • Moderne dans

Drie dansers experimenteren met grootse kostuums. In een avontuurlijk spel met materialen ontdekken ze hoe hun lichaam van vorm verandert. Een patchwork van stoffen brengt een kleurrijk palet tot leven, dat uitnodigt tot dans. De kostuums deinen uit over het hele podium. Het jonge publiek mag mee in dit experiment duiken. Het resultaat? Een aanstekelijke voorstelling. 

‘Franje’ ontstond uit een internationale samenwerking tussen het Duitse Alfredo Zinola Productions en tout petit. De choreografen delen een fascinatie voor het maken van dans voor een jong publiek vanuit een wisselwerking tussen dans en scenografie. Daarnaast delen ze een voorkeur om het publiek nabij te plaatsen en interactie op te zoeken. Zo zorgen ze voor verbinding. 

I.h.k.v. Spinrag.Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Budascoop
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 12
-26 jaar Ongenummerd: € 8

Leeftijd

4+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Franje (4+) - tout petit & Alfredo Zinola Productions (B/D)

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?