Break a leg tijdens ons Toneelkamp | 1 tot 5 juli | Cadzand (zonder overnachting) | 9 – 12 jaar

  • Kamp of vakantie
  • Creativiteit

Hey theaterliefhebber in spe! Ben jij helemaal klaar om het nieuwste lid te worden van de backstage crew? Of ben je een echte acteur in wording? Breng dan samen met Junior Argonauts je passie voor theater en podiumkunsten tot leven te brengen tijdens een onvergetelijke week vol creativiteit, spel en plezier.

Sta je graag in de spotlights? Samen met doorgewinterde theaterfanaten en creatieve geesten duiken we in een bestaand theaterstuk en geven er onze eigen draai aan. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl we ons onderdompelen in improvisatie-oefeningen en expressie-spelletjes.
Maar wacht, ben jij meer iemand die liever werkt achter de coulissen? Ook voor jou hebben we een podium! Ontwerp kostuums, bouw decors, maak affiches,... uitdagingen genoeg.

Het hoogtepunt van onze reis door de wereld van theater? Het eindresultaat, natuurlijk! Dat eindresultaat laten we zien aan een publiek van nieuwsgierige ouders.

Voor jonge toneelenthousiastelingen tussen 9 en 12 jaar oud, of voor de nieuwsgierigen die graag ontdekken wat theater allemaal te bieden heeft, dit kamp is de plek waar jouw verhaal begint. Ben jij klaar om te schitteren?

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?
Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie
Voor dit modekamp trekken we naar Cadzandië, een locatie vol verborgen hoekjes en plekjes. Zo vind je er kleine hoekjes en grote grasweides, zalen met zicht op de velden of op de tuin, ... Kortom, alles wat onze deelnemers nodig hebben om er een topkamp van te maken. Bovendien ligt het domein op een steenworp van het strand en de zee. Wat natuurlijk mooi meegenomen is.

Praktisch
Dit kamp is zonder overnachting en vindt plaats op het domein Cadzandië te Cadzand, van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april 2024, telkens van 9u tot 17u. Het adres is Vierhonderdpolderdijk 10, 4506 HL Cadzand, Nederland.

De investering voor dit kamp is 295 euro.

Je brengt zelf je picknick, koekje, fruit en water mee.

Voor wie?
Voor jongeren tussen 9 en 12 jaar die klaar zijn om te schitteren op het podium en de creatieve breinen tussen 9 en 12 jaar die liever achter de schermen werken.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan
En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de kinderen en jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben

Wanneer

tot en met

Locatie

Stadscentrum
Grote Markt
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 295

Leeftijd

9+

Reservaties

Links

https://www.juniorargonauts.be/

Organisatie

Junior Argonauts
Break a leg tijdens ons Toneelkamp  | 1 tot 5 juli  | Cadzand (zonder overnachting)  | 9 – 12 jaar