Beating Choir / Chœur Battant - Zoë Demoustier/Le Carrousel & BRONKS

  • Dansvoorstelling
  • Moderne dans

Zes performers op scène. Uit verschillende gezinnen, steden en landen. Hun jeugd is wat hen bindt.

Ze stellen zichzelf voor. Ze spreken zichzelf uit.

Ze luisteren naar de stemmen van honderden anderen.

Ze dragen het geluid van jongeren overal ter wereld.

Zij zijn de ambassadeurs van hun generatie. Via beweging en interactie zoeken ze naar de kwetsbaarheid en kracht van jong zijn. 

Hoopvol en strijdvaardig. 

Voortgestuwd, gesteund en gedragen door de soundscape van tientallen stemmen van andere jongeren overal ter wereld, verweven tot een universeel geluidstapijt.   

‘Beating Choir / Chœur Battant’ is een co-productie van het Canadese Théâtre Le Carrousel en het Belgische BRONKS theater. Drie jongeren uit Quebec gingen een artistieke uitwisseling aan met drie Brusselse jongeren. De voorstelling is een vervolg op het online platform ‘Creative in Solitude’, dat choreografe en regisseur Zoë Demoustier en Annemie Boonen tijdens de pandemie oprichtten en waar jongeren via artistieke expressie hun gevoelens konden delen.

"Deze onclassificeerbare voorstelling – die dans combineert met theater, muziek en video – is een diep briljant en ontroerend werk waarin Generation Z zichzelf presenteert aan de wereld en aan de tijd waarin we leven." (Jeu Revue de Théâtre)Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Budascoop
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 18
-26 jaar: € 8

Leeftijd

16+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Beating Choir / Chœur Battant - Zoë Demoustier/Le Carrousel & BRONKS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?