Torenmuziek 2021

28 juni 202130 augustus 2021

De twee Kortrijkse beiaarden zorgen tijdens de zomermaanden voor een gezellig sfeer in de stad. Er zijn niet alleen de wekelijks bespelingen op zaterdagnamiddag. Torenmuziek maakt opnieuw zijn opwachting met beiaardconcerten elke maandagavond van 28 juni tot 30 augustus telkens om 19.30 uur.
De eerste vier concerten weerklinken vanop de beiaard van de Halletoren met Simone Browne, Koen Cosaert en Jasper Depraetere op het stokkenklavier.
Op maandag 19 juli verhuizen de concerten naar de historische beiaard van de Sint-Maartenstoren. Het publiek luistert dan op de sfeervolle Van Daleplein en het Sint-Martenskerkhof naar Carson Landry, Ludo Geloen, Luc Dockx, Jean-Pierre Hautekiet, Elien Van den Broeck en Koen Cosaert.
Men kan zelf een rustig plaatsje uitkiezen om te genieten van de mooie beiaardmuziek. We voorzien stoelen op beide locaties.

Bekijk hier het programma

Wensconcert 23 augustus

Het publiek kiest het programma!

Kies drie werken die je graag wil horen. De werken met de meeste voorkeurstemmen worden door de beiaardier voor jou gespeeld op maandagavond 23 augustus.
Deze keer werken we met een thema: 
Van bloemetjes en beestjes