Tijdelijke ruimte via projectontwikkelaars

Sommige projectontwikkelaars bieden, in afwachting van een ontwikkeling, ruimte aan die je tijdelijk kan gebruiken als ondernemer.

Huidig aanbod
 

Landmarck - tijdelijke ruimte voor creatievelingen

Goesting in een nieuw stukje Kortrijk? Daarom schudt Landmarck de voormalige Van Marcke site weer wakker. Ze bouwen er een nieuwe woon- en werkbuurt. Maar voor het zover is, wordt dit vooral een plaats voor en door jullie, de Kortrijkzanen. Klaar om van LandMarck het meest creatieve deel van de stad te maken? Ontdek de tijdelijke invullingen of maak je eigen plannen waar en word zelf een LandMarck local.

Er zijn heel wat mogelijkheden in de verschillende hallen van de site:

  • Hal C: Huren van burelen of kunstinstallaties
  • Hal K: Indoor marktruimte voor events & horeca
  • Hal J: Creatieve broedplaats voor schrijnwerk en metaalconstructies
  • Hal waar sport centraal staat

Claim your spot

 

LOOF 

De voormalige ziekenhuissite AZ Groeninge in Kortrijk wordt door projectontwikkelaar Compagnie Het Zoute in overleg met de stad getransformeerd tot LOOF. LOOF is een gemengd project waar Kortrijkzanen zullen kunnen ontspannen, wonen en werken. In aanloop naar de definitieve herontwikkeling van de site zoeken we ondernemende mensen die hun creatieve ideeën willen loslaten op het patrimonium en het park. Ben jij de persoon die we zoeken?

Meer info

Andere

Hieronder vind je een lijst van ontwikkelaars, die geregeld tijdelijke ruimte aanbieden. Er kan contact opgenomen worden om toekomstig aanbod te weten te komen.