Etalage aanbieden

We pakken het verloederde straatbeeld, dat leegstand dikwijls met zich meebrengt, graag samen met je aan. Een vitrine die gebruikt wordt voor het etaleren van producten, kunt of diensten oogt veel mooier en maakt ook jouw pand veel aantrekkelijker. Bovendien kan je, als je jouw etalage gedurende minimaal 6 maand laat gebruiken, een korting van 50% aanvragen op de verschuldigde leegstandsheffing.

Opgelet: deze gedeeltelijke vrijstelling dien je zelf jaarlijks aan te vragen via dit dit formulier en kan je enkel verkrijgen indien je de vitrine van jouw pand gedurende minimaal  6 maand hebt laten gebruiken.

Vrijstelling aanvragen

Heb je zelf geen kandidaten om jouw etalage te laten invullen? Dan kan je onderstaande formulier invullen.  Ondernemers en kunstenaars die zich melden bij de stad, brengen we met jou in contact.

Meer info

Gegevens pand
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
Gegevens eigenaar
Gebruik van gegevens
Door dit formulier in te vullen ga ik als eigenaar akkoord dat mijn contactgegevens overgemaakt worden aan kandidaten die de etalage van mijn pand willen gebruiken voor het etaleren van producten, kunst ...