nook

Handelaars verbinden met designers

Designregio Kortrijk helpt jouw handelszaak innovatiever en creatiever worden. Dit doen ze door je zaak te vernieuwen of te herschikken, de etalage beter in te richten, de zichtbaarheid te verbeteren of andere creatieve ingrepen te verrichten samen met een designer. 

Meerwaarde van een samenwerking

Hoe doet Designregio Kortrijk dat? Ze matchen jou met de ontwerper en creatieve skills die jij nodig hebt om je handelszaak sterker te maken en ze begeleiden jou over het hele traject. 

Dat doen ze volledig op maat van jouw zaak. Een externe ontwerper heeft namelijk de nodige kennis en expertise om jouw zaak te optimaliseren voor zowel de handelaar, de medewerkers als de klanten. Het resultaat zorgt voor meer klanten, klantentevredenheid, verkoop en een positievere werksfeer en helpt tevens de straat en handelsbuurt opwaarderen.

Meer info

Contacteer Designregio

In de praktijk - Design in Shops

Het succesvolle EFRO project DESIGN IN SHOPS verbond 40 handelaars met een designer om hun winkel te vernieuwen of te herschikken, de etalage beter in te richten, de zichtbaarheid te verbeteren of andere creatieve ingrepen te verrichten. Designregio Kortrijk stond in voor de koppeling tussen handelaar en designer. 

Designregio Kortrijk wil na afloop van het EFRO project DESIGN IN SHOPS handelaars blijven verbinden met designers. 

Bekijk de realisaties van DESIGN IN SHOPS

Check de getuigenis van ZOEN