Collega Sofie van Team Ontmoetingcentra

Gepubliceerd op Maandag 21 augustus 2023
Sofie aan het werk
Sofie vond een job bij Kortrijk met twee verschillende werklocaties

Sofie Tahon is administratief medewerker bij Team Ontmoetingscentra sinds augustus 2023. Haar dienst maakt deel uit van de directie Vrije Tijd en werkt vanuit diverse locaties, hoofdzakelijk in de deelgemeenten.

 

Mijn job

Sofie: “De job sprak mij heel erg aan omwille van de combinatie tussen administratie en het sociale contact. Ook de variatie qua jobinhoud en manier van samenwerken is enorm boeiend.

Ik werk op twee locaties en heb er een andere taakinhoud. In Rollegem ben ik verantwoordelijk van a tot z voor de reservaties en de facturatie, ik verzorg het onthaal en op maandag sta ik ook in voor de opening van de buurtbib. Zelfs als de elektriciteit uitvalt, dan zorg ik ook dat dat opgelost geraakt.

In Marke werk ik eerder ondersteunend en is er ook veel contact met het wijkteam. Daardoor is het er helemaal anders werken. Een heel fijn team, met heel gezellige middagpauzes."

De werkweek van sofie in beeld
Mijn werkweek

Sofie: “Ik kan mijn week meestal goed plannen, maar ik moet me ook flexibel opstellen bij activiteiten zoals een schooltoneel of wanneer er problemen zijn waardoor ik wat langer moet blijven. Maar op maandagvoormiddag kan ik telewerken en op dinsdag stop ik op tijd om te kunnen gaan sporten. Die gezonde gewoonte kan ik goed inplannen, zelfs al ziet mijn week er telkens een beetje anders uit.