Collega Gaëlle van Team Subsidieadvies

Gepubliceerd op Maandag 21 augustus 2023
Gaelle aan het werk bij team Subsidieadvies
Gaëlle vond een halftijdse job bij Kortrijk

Gaëlle Nonque is administratief medewerker bij Team Subsidieadvies sinds februari 2023. Haar dienst maakt deel uit van de directie Digitale Transformatie. Je kan haar samen met haar collega's vinden in de Budastraat 27, vlakbij het centrum van de stad.

 

Mijn job

Gaëlle: “Ik droomde er al heel lang van om mijn eigen brei- en naaiwinkeltje te openen op het Overbekeplein. Ik was dus bewust op zoek naar een halftijdse job die ik zou kunnen combineren met mijn passie. De stad Kortrijk bood mij een job aan die ik perfect kon combineren. Ik had inspraak in mijn uurrooster en mijn collega’s hebben heel veel respect voor deze keuze.

Ik werk voor het team Subsidieadvies en ondersteun de subsidieadviseurs bij de opvolging van de dossiers. Denk maar aan het nieuwe museum Abby. Ik zorg voor de facturatie, verzamel informatie bij alle betrokken collega’s en bezorg alle gegevens aan de overheidsdiensten. Ik word al betrokken bij de opstartfase van een nieuw project en leerde zo al heel veel nieuwe gezichten in de organisatie kennen."

Het uurrooster van gaelle
Bouwen aan mijn droom

Gaëlle: Deze job past inhoudelijk bij mijn ervaring en zorgt ervoor dat ik daarnaast ook mij droom kan waarmaken. Ik ben goed terechtgekomen. Ik zie rond mij heel veel gedreven collega’s die met veel plezier komen werken en zelf vind ik ook dat de stad echt een moderne werkgever is."