Workshopreeksen

Reserveren voor de workshopreeksen voorjaar '21 kan vanaf maandag 18 januari om 9u via

WEBSHOP KORTRIJK

skate

De workshopreeksen in JC Tranzit bieden verschillende vormen van jongerencultuur, gaande van muziek over dans, street-art, mode tot fotografie en video. Het geheel is gericht op prille beginners die zich door het volgen van een korte reeks workshops willen verdiepen in wat een discipline te bieden heeft.

Na de reeksen ben je klaar om verder te groeien naar het échte werk. Dit kan bij één van onze partnerorganisaties waarmee we workshopreeksen op elkaar afstemmen.

Onze workshopreeksen kan je terugvinden in de Vrijetijdskompas/Wazzup brochure of online via

www.jeugd.uitinkortrijk.be Online inschrijven

Vrijetijdskompas (-12 jaar) Wazzup (+12 jaar)

Logo jong kortrijk spreekt

Om onze activiteiten te verbeteren of nieuwe ideeën uit te proberen zijn suggesties, opmerkingen of bedenkingen zeker welkom.

Deze kan je doorgeven via het webformulier.

webformulier

Uitpas logo

Uitpas

In Zuid-West-Vlaanderen, dus ook in Kortrijk, is het onmogelijk om je te vervelen in je vrije tijd. Leuke activiteiten, concerten, sporten, workshops en nog zo veel meer. Met de Uitpas geniet je nu nog meer van dit eindeloze aanbod. Je spaart punten wanneer je deelneemt en deze punten kan je vervolgens inruilen tegen extra voordelen. 

Uitpas is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen waarbij je kan genieten van 80% korting bij deelname aan Uitpas activiteiten.

Meer info