logo vrijetijdskompas

JC Tranzit organiseert een waaier van verschillende ééndaagse activiteiten. Het is een uitgebreide menukaart van proefmomentjes voor de duur van een halve tot volle dag voor iedereen tussen 4 en 14 jaar. Deze activiteiten worden tijdens de krokus-, paas- en herfstvakantie georganiseerd.

Telkens voor aanvang van de schoolvakantie brengt de stad Kortrijk brochures uit met een volledig overzicht van ons aanbod: Vrijetijdskompas/Wazzup.

Vrijetijdskompas (-12 jaar) Wazzup (+12 jaar)

Alle Kortrijkse activiteiten & workshopreeksen voor kleuters & kinderen kan je terugvinden via

www.uitinkortrijk.be Online inschrijven

Tijdens vakantieperiodes worden ook 'regionale steraanbiedingen' georganiseerd. Dit zijn grotere daguitstappen voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 12 jaar.

Reserveren

Reserveren voor de proevertjes van het najaar kan vanaf dinsdag 26 september om 19u via

Webshop Kortrijk

Fiscale attesten 2020

De fiscale attesten van 2020 zijn aangemaakt en als ouder kan je deze opvragen via de webshop.

Hoe?

  • Aanmelden op de webshop.
  • Naar ‘mijn profiel’ gaan.
  • ‘Historiek en overzichten’ aanklikken
  • In het balkje ‘mijn fiscale attesten’ aanklikken.

Bij problemen of vragen: jeugdcentrum@kortrijk.be

 

Logo UiTPAS

Evalueren

Om onze activiteiten te verbeteren of nieuwe ideeën uit te proberen zijn suggesties, opmerkingen of bedenkingen zeker welkom.

Deze kan je doorgeven via het webformulier.

webformulier

UiTPAS

UiTPAS

In Zuid-West-Vlaanderen, dus ook in Kortrijk, is het onmogelijk om je te vervelen in je vrije tijd. Leuke activiteiten, concerten, sporten, workshops en nog zo veel meer. Met de UiTPAS geniet je nu nog meer van dit eindeloze aanbod. Je spaart punten wanneer je deelneemt en deze punten kan je vervolgens inruilen tegen extra voordelen. 

UiTPAS is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen waarbij je kan genieten van 80% korting bij deelname aan UiTPAS activiteiten.

Meer info