Kampen

Slackline

De voorwaarden en maatregelen waarbinnen ons zomeraanbod kan doorgaan werd beslist. Nu nemen wij eventjes de tijd om te puzzelen hoe wij dit in de praktijk kunnen brengen zodat alles veilig kan verlopen. We brengen iedereen op de hoogte van zodra onze puzzel klopt. Dus nog eventjes geduld... maar wij kijken alvast samen met jullie uit naar een fantastische zomer!

Tijdens de zomervakantie organiseren we, in samenwerking met verschillende organisaties, kampen. Voor de kleinsten gaat dit van knutsel, kook en circuskampen tot urban sports kampen voor tieners. Het volledige aanbod kan je terugvinden via de vakantiekampen brochure of online via

online inschrijven

vakantiekampen brochure

Logo jong kortrijk spreekt

Evalueren

Om onze activiteiten te verbeteren of nieuwe ideeën uit te proberen zijn suggesties, opmerkingen of bedenkingen zeker welkom.

Deze kan je doorgeven via het webformulier.

webformulier

Uitpas logo

Uitpas

In Zuid-West-Vlaanderen, dus ook in Kortrijk, is het onmogelijk om je te vervelen in je vrije tijd. Leuke activiteiten, concerten, sporten, workshops en nog zo veel meer. Met de Uitpas geniet je nu nog meer van dit eindeloze aanbod. Je spaart punten wanneer je deelneemt en deze punten kan je vervolgens inruilen tegen extra voordelen. 

Uitpas is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen waarbij je kan genieten van 80% korting bij deelname aan Uitpas activiteiten.

Meer info